Bozkurt’tan kan donduran sözler!

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’tan dehşete düşüren sözler! CHP’nin yayın organı Halk TV’de ‘Halk Arenası’ programına katılan Bozkurt, referandumda ‘evet’ oyu kullanacaklar için kan donduran ifadelerde bulundu.

Bozkurt’tan kan donduran sözler!
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, partisinin yayın organı Halk TV’de Uğur Dündar’ın sunduğu ‘Halk Arenası’ programına katıldı. Bozkurt’un programda yaptığı konuşma ile televizyonun ‘hayır’ propagandası da bambaşka bir boyuta taşındı. Söz sırası CHP Konya Milletvekiline gelince dehşet dolu dakikalar başladı. Amaç izleyenleri ‘hayır’ oyu için ikna etmekti ancak Bozkurt bunu yapmak isterken nezaketi de siyaseti de haddi de hayli fazla aştı.

Hüsnü Bozkurt 'evet' oyu verecekler için kan donduran ifadelerde bulundu.

- “Evet” oyu verecekleri Yunanlılara benzetti -

16 Nisan’da sandıktan çıkacak sonuca saygı göstermeyeceğini kullandığı ifadelerle adeta bas bas bağıran Bozkurt, bununla da kalmadı ve ‘evet’ oyu verecekleri üstü kapalı olarak Yunanlılara benzeterek tehdit etti.  Bozkurt “De ki ‘evet’ çıktı… Kimse heveslenmesin kardeşim… Biz yine Samsun’dan başlarız. Amasya’ya gideriz, Sivas’a gideriz, Ankara’ya geliriz, buradan İnönü’ye, Sakarya’ya Dumlupınar’a… Ulan sizi İzmir’e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın” dedi. 

‘Hayır’ tarafını Milli Mücadele kahramanlarının tarafı gibi göstermeye çalışırken iyice kendini kaybeden Bozkurt, tehdit ve hakaretlerinde bununla da kalmadı. Bozkurt ‘evet’ oyu vereceklere seslenerek “Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de İzmir’den denize dökeriz. Ama bu memleketi sizin gibi haramzadelere asla teslim etmeyiz” dedi. 

Vatandaştan büyük tepki!

Bozkurt’un bu sözleri kamuoyunu dehşete düşürdü. Bozkurt'un açıklamalarına tepki gösteren vatandaşlar 'ya bu adam ihraç edilir ya da CHP, terör örgütleriyle aynı dili kullanan parti olarak tarihe geçer' diyerek CHP yöneticilerini göreve davet ettiler.

Hüsnü Bozkurt'un kan donduran sözlerine AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan da sert tepki geldi. Tayyar sosyal medya hesabından "15 Temmuz'da bir kez daha ispat ettiği gibi ülkenin sahibi millettir. Kendisi donuna sahip çıksın yeter" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.