Bu hafta 7 film vizyona girecek

Cannes Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü'nü kazanan ve 88. Akademi Ödülleri'nde Hırvatistan'ın "Yabancı Dilde En İyi Film" adayı olan "Güneş Tepedeyken", Türk izleyiciyle buluşacak

Bu hafta 7 film vizyona girecek
Yayınlanma:

İSTANBUL (AA) - Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 7 film vizyona girecek. 

Dalibor Matanic'in yönettiği ve Tihana Lazovic, Goran Markovic, Nives Ivankovic, Dado Cosic ve Slavko Sobin'in oynadığı "Güneş Tepedeyken" sinema severlerle buluşacak.

Hırvatistan'ın 2015 Cannes Film Festivali'nde gösterilen ilk filmi olan ve Jüri Özel Ödülü'nü kazanan film aynı zamanda 88. Akademi Ödülleri'nde Hırvatistan'ın "Yabancı Dilde En İyi Film" adayı oldu.

"Çok Pişmiş"

Bradley Cooper, Sienna Miller, Daniel Brühl ile Lily James'in oynadığı "Çok Pişmiş" filmi, komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Yönetmenliğini John Wells'in, senaryosunu ise Steven Knight'ın yazdığı filmin başrolündeki Bradley Cooper, maymun iştahlı, iki "Michelin" yıldızlı bir restoran yönetmiş, ancak davranışları ile yıldızlarını kaybetmiş bir şef olan Adam Jones'u canlandırıyor.

"Nefesim Kesilene Kadar"

Bir tekstil atölyesinde ortacılık yapan bir kadının hikayesini beyazperdeye taşıyan "Nefesim Kesilene Kadar" filminde Emine Emel Balcı'nın yönettiği filmde Esme Madra, Rıza Akın, Sema Keçik ile Gizem Denizci rol aldı.

"Mavi Gece"

Komedi türündeki Türk filminde Fırat Tanış, Ayça Varlıer, Gökhan Mumcu ve Eda Bilgin'in oynadığı komedi filmi "Mavi Gece"nin yönetmenliğini Ahmet Hoşsöyler yaptı.

"Afacanlar Takımı: Büyük Yarış"

Ute Von Munchow Pohl'un yönettiği animasyon türündeki filmin seslendirmelerini Oya Küçümen, Katharina Thalbach, Anna Thalbach ve Jan Delay yaptı.

Film, yardımlaşma ve arkadaşlık üzerine çocuklara eğlenceli bir macera sunmayı amaçlıyor.

30 Ekim Cuma günü vizyona girecek 5 filmin yanı sıra, bugün de Şahin Altuğ'un yönettiği yerli romantik komedi filmi "Git Başımdan" ve Bernard Rose'un yönetmenliğini yaptığı gerilim filmi "Frankenstein" izleyiciyle buluşuyor.

Muhabir: Melik Fırat Yücel

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.