Çantanın sahibi bulundu, içindeki bileziklerin sahibi aranıyor

Kütahya'da polis, sahibine teslim ettiği çantadan çıkan ve çantanın sahibinin kendisinin olmadığını söyleyerek iade ettiği 3 bileziğin kime ait olduğunu araştırıyor.

Çantanın sahibi bulundu, içindeki bileziklerin sahibi aranıyor
Yayınlanma:

Kütahya'nın Emet ilçesinde bir kuyumcu dükkanında unutulan ve içinde 25 bin lira değerinde mücevher bulunan çantanın sahibine, çantadaki telefon hafıza kartı bilgilerinden yola çıkılarak ulaşıldı.

İlçeye bağlı Kaynarca Mahallesi'nde Raci Küpçü'ye ait kuyumcu dükkanında 7 Kasım'da unutulan, kuyumcunun belediye hoparlörü ve camiden anons yaptırmasına ve sosyal medyayı da kullanmasına rağmen içi mücevher dolu çantanın sahibine ulaşamaması, gazete ve televizyonlarda geniş yer buldu.

Bunun üzerine Türkiye'nin birçok yerinden Küpçü'yü telefonla arayan çok sayıda kişi, içinde 25 bin lira değerinde mücevher bulunan çantanın kendilerine ait olduğunu iddia etti.

Telefonlardan bunalan ve işin içinden çıkamayan Küpçü, söz konusu çantayı tutanakla Emet İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim etti.

Polis ekipleri, çantada bulunan bir telefon hafıza kartındaki bilgilerden yola çıkarak çantanın Hisarcık ilçesine bağlı Hamurköy'de yaşayan Hamide Özçelik'e (45) ait olduğunu belirledi.

Emniyete çağrılan ve çantası teslim edilen Özçelik, çanta ve içindekilerin 3 bilezik dışında kendisine ait olduğunu, bileziklerden haberdar olmadığını söyledi.

Polis, şimdi 3 bileziğin sahibini arıyor.

"Bana ait olmayan bir şeyi asla kabul edemem"

Özçelik, yaptığı açıklamada, çantasını kuyumcuda unuttuğunu İlçe Emniyet Müdürlüğünden gelen telefon üzerine öğrendiğini söyledi.

Çantayı unuttuğunun farkında olmadığını dile getiren Özçelik, şöyle konuştu:

"Polisler beni arayınca öğrendim. Geçen hafta salı günü kuyumcuya gelmiştim. Çantamı oraya bırakıp ayrılmışım. Ancak çantanın içerisinde bulunan 3 altın bilezik bana ait değil. Bana ait olmayan bir şeyi asla kabul edemem. Ama o bileziklerin benim çantama nasıl girdiğini de bilmiyorum. Geçtiğimiz günlerde çantam bir hafta teyzemlerde kalmıştı. 'Acaba bilezikleri onlar mı koydu?' diye arayıp sordum. Onlar da koymamış." 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.