Çınar’ın Minikleri Sahneye Çıktı

Konya’da 15 yıldır faaliyet gösteren Çınar Sanat Atölyesi Derneği, 5 yıl önce bünyesinde oluşturduğu Çınar Çocuk Akademisi ile küçük yaştaki çocukların sanatsever bir birey olarak yetişmesine katkı sağlıyor

Çınar’ın Minikleri Sahneye Çıktı
Yayınlanma:

13 Mart Pazar günü Konya Devlet Tiyatrosu sahnesinde ikinci kez sergilenen “Salaklar Sofrası” oyununun sonunda tüm Çınar Sanat Ailesi üyeleri sahneye çıkarak davetlileri selamladı. Çınar Çocuk Akademisi üyesi olan minik sanatseverlerde bu selamlamaya eşlik ederek, Çınar Sanat Atölyesi’nin “Yediden yetmişe, her yaşta tiyatro” sloganına katkıda bulundu. Oyun sonrasında Çınar Sanat Atölyesi Dernek Başkan Yardımcısı Ferhat Üstün yaptığı açıklamada Çınar Çocuk Akademisi ile ilgili olarak izleyicileri bilgilendirdi ve minik sanatseverleri Çınar’a davet etti.

Çınar Sanat Atölyesi olarak 15 yıldır Konya’da büyük bir heyecanla her yaştan insanı tiyatro ile tanıştırmak ve tiyatroyu sevdirmek için uzun bir yola çıktıklarını belirten Üstün, “Bu akşam şahane bir tiyatro oyunu ile sizlere güzel bir akşam yaşattık. 15 yıl önce kurucumuz Ömer Naci Topçu öncülüğünde çıktığımız bu güzelliklerle dolu yolculuğumuza bugün emin adımlarla devam ediyoruz. Ayrıca 5 yıl önce Konya’da çocuklara sanatın güzelliklerini aşılamak ve elimizden geldiği kadar sanatı öğretmek için Çınar Çocuk Akademisini kendi bünyemizde oluşturduk. Onlara tiyatro, müzik, resim gibi dersler veriyoruz. Çocukları cesaretlendirip, yeteneklerini ortaya çıkartmak için var gücümüzle çabalıyoruz. Bu akşam onlarda aramızda. Çınar’ın en genç kolları, dalları onlardır. Onlar büyüdükçe Çınar daha da büyüyecek ve daha kapsayıcı bir rol üstlenecektir. Sizleri ve özellikle de çocuklarınızı aramıza yani Çınar’ın bir kolu olmaya davet ediyoruz. Burada çok güzel işler yapılıyor ve lütfen çocuklarınızı bu güzelliklerden mahrum etmeyiniz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.