Çobanoğlu, Selçuklu İlçe Başkanı oldu

CHP Selçuklu İlçe Başkanı Barış Bektaş’ın il başkanı seçilmesi üzerine CHP Selçuklu Yönetim Kurulu kararıyla Ali Naci Çobanoğlu CHP Selçuklu İlçe Başkanlığına getirildi.

Çobanoğlu,  Selçuklu İlçe Başkanı oldu
Yayınlanma:

CHP il binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Çobanoğlu, “Olağandışı bir gelişme yaşanmadığı takdirde yaklaşık 2 yıl boyunca, bu görevi cumhuriyetin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir şekilde tüzüğümüze ve parti programımıza bağlı kalarak yerine getirmeye çalışacağım” dedi.

 

 

 Toplantıya, CHP İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, Selçuklu ilçe yöneticileri,

 İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç ve partililer katıldı.

 

 

 

 Ali Naci Çobanoğlu, CHP’nin iktidar koşusuna Selçuklu olarak ellerinden gelen katkıyı yapacaklarını belirterek, “Laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ayarlarına dönmekte yine CHP iktidarı döneminde gerçekleşecektir. Selçuklu ilçesi olarak partimizin iktidar koşusuna hep türlü desteği vereceğiz. Ülkemizin kurtuluşundaki tek yol CHP iktidarıdır” diye konuştu.

CHP’li bir aileden geliyorum

Çobanoğlu, kendisinin CHP’li bir aileden geldiğini ifade ederek şunları söyledi:  “1990 Konya doğumluyum. Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. Cumhuriyet Halk Partili bir ailenin Atatürk sevgisiyle büyüyen aydın, özgür ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti mücadelesinde 1976’da yabancı diller yüksekokulundaki dersinden çıktıktan sonra faşistler tarafından vahşice şişlenerek katledilen devrim ve demokrasi şehidi rahmetli amcam Ali Naci Çobanoğlu’nun yeğeni, aynı zamanda 1977 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin hem Türkiye’de hem de Konya’da tarihinin en yüksek oyunu alarak Konya’dan efsane 5 milletvekili kadrosundan seçilen emekli milletvekili Ahmet Çobanoğlu’nun torunuyum. Partimizin gençlik kollarıyla beraber başlamış olduğum görevlerle 3 dönem Selçuklu İlçe yöneticiliği,2 dönem  Selçuklu İlçe Sekreterliği, 1 defa ise partimizin Kurultay delegeliğiyle temsiliyet noktasında görevlerde bulunmuş ve bundan 1 ay önce gerçekleştirdiğimiz Olağan Selçuklu Kongremizde ise yine ilçe sekreterliği görevindeyken, İl başkanlığımıza Barış Bektaş’ın seçilmesiyle boşalan Selçuklu İlçe başkanlığına 18.01.2018 tarihinde gerçekleşen olağanüstü yönetim kurulu toplantımızda yönetim kurulumuzun tamamının oyunu alarak Selçuklu İlçe Başkanlığı konumuna gelmiş bulunmaktayım” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.