Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'ya geliyor! Dünyanın gözü burada olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte Şeb-i Arus için Konya'ya gelecek. Erdoğan'ın Konya'dan dünyaya önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'ya geliyor! Dünyanın gözü burada olacak
Yayınlanma:

Öğreti ve mesajlarıyla tüm insanlığın ortak paydası haline gelen gönül dostu, büyük düşünür ve mutasavvıf Hazreti Mevlana'nın 744. Vuslat yıl dönümü etkinliklerinde sona gelindi. Etkinlikler 17 Aralık pazar günü Şeb-i Arus'la sona erecek. TRT'den naklen yayınlanacak "Düğün Gecesi" çok sayıda ismi hoşgörünün başkenti Konya'da buluşturacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONYA'YA GELİYOR

Hazreti Pir için sevgiliye kavuşma anlamındaki bu özel gecede yine binlerce Mevlana aşığı Konya’da bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirilecek Şeb-i Arus'a katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya'dan tüm dünyaya önemli mesajlar vermesi bekleniyor. 

DÜNYANIN GÖZÜ KONYA'DA OLACAK

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, konuyla ilgili KONTV'ye yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız her 17 Aralık'ta olduğu gibi bu 17 Aralık'ta da Konya'mızı yalnız bırakmıyor" dedi. Erdoğan ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım ve çok sayıda bakanın da 17 Aralık'ta Konya'da olacağını belirten Angı "Kongre merkezimizde inşallah hep birlikte vuslat gecesini yaşayacağız. Konya'dan tüm dünyaya Hz. Mevlana'nın hoşgörü mesajlarını vereceğiz. Tüm dünya 17 Aralık akşamı Konya'yı izleyecek. Cumhurbaşkanımızın Konya'mıza gelişi bir bereket de getirecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızı Konya'da misafir etmek bizim için büyük bir onurdur" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.