Çumra’da Spor tesisi yatırımları

Çumra’da 2014 Mahalli idareler seçimlerinden önce sadece 1 tane halı saha spor tesisi vardı. Çumra Belediyesi seçimlerden hemen sonra yatırım hamlesini başlatarak bu sayıyı 16 yeni halı saha ve bi tanede sentetik saha daha yaparak 18’e çıkardı ayrıca yeni bir tane sentetik saha ayrıca 300 kişilik olan Şehir Stadyumu yıkılarak 3000 kişilik yeni tribüne kavuşuyor.

Çumra’da Spor tesisi yatırımları
Yayınlanma:

Konuyla ilgili olarak Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz şunları söyledi:

“2014 mahalli idareler seçimlerinden önce ilçemizde sadece bir tane halı sahamız vardı onun da brandası kullanılmaz hale gelmişti. İlk iş olarak bu halı sahamızın brandasını tamamen yeniledik. Daha sonra 12 mahalleden 53 mahalleye yükselen ilçemizin diğer mahallerinde de halı sahalar yapmaya başladık. Bu kapsamda  Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek İlçemize seçim çalışmaları sırasında söz verdiği Güvercinlik mahallemize bir halı saha kazandırdı. İlçe Belediyesi olarak bizde Karkın, Gökhüyük, Alibeyhüyüğü, Okçu, Dinek, Yenisu, Arıkören, Kuzucu, Avdul, Apa, Taşağıl, Türkmencamili, İçeriçumra, Küçükköy ve Büyükşalama mahallemize yeni halı saha yaptık. Mahallemize yapmış olduğumuz halı sahalardan sonra ilçe merkezinde bir tane olan halı sahanın yetersiz olması nedeniyle bir tanede yeni sentetik saha yaptık. Sentetik sahayla birlikte ilçemizde toplam halı saha spor tesisi sayısı 18’e ulaşmış oldu.

En büyük yatırımlarımızdan biride 300 kişilik olan Çumra Şehir Stadyumu tribününü yıkarak 3000 kişilik yeni bir tribün yapımına başladık. Bu çalışmamızda ise %90 oranında tamamlanmış oldu. Ayrıca şehir stadyumumuz çevresinde de yeni yürüyüş ve oturma alanları da oluşturarak halkımızın rahat bir nefes almasına imkan sağılıyoruz”

Başkan Oğuz son olarak ilçemizin her mahallesinde spor tesisleri oluşturmak için çalışmalarımız devam edecek dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.