Davamız Kudüs de buluşalım

15 Aralık Cuma günü Mevlana meydanında düzenlenecek olan “Davamız Kudüs” konulu mitinge; Muhasebe Hukuk Eğitim ve Kültür Derneği olarak tam destek verdiklerini belirten Başkan Celal Emiroğlu, Mevlana meydanının hınca hınç doldurulması gerektiğini kaydetti.

Davamız Kudüs de buluşalım
Yayınlanma:

Müslümanların bir olma, diri olma ve tek vücut olarak ABD ve İsrail’e tepkisini dile getirmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Emiroglu, “ABD tarafından, Kudüs’ün İsrail’in başkenti olarak tanımasına en büyük tepki Türkiye Cumhuriyetinden geldi. Kutsal şehir, Müslümanların ilk kıblesi ve Peygamber efendimizin emanetine zarar verilmesine engel olmak ve korumak boynumuzun borcu. Bu borcumuzu gerek tepkilerimizle, gerekse ABD ve İsrail ürünlerine karşı boykotla ortaya koymalıyız. Bugün sesiz kalır bana ne dersek yarın, Kudüs, daha sonra Mekke ve Medine sıra ülkemize kadar gelir. Onun için birliğimizi tepkimizi göstermek için Mevlana meydanını doldurmamız, Müslümanların gücünü göstermemiz gerekir” dedi.

14 yaşındaki Filistinli bir çocuğun onlarca asker arasında başı dik bir şekilde dünyaya verdiği o fotoğrafın korkusu bile İsrail’e yettiğine vurgu yapan Başkan Emiroğlu, aynı korkuyu yapılacak miting ile göstermemiz gerekir.  Bize düşen görev mitinginde yerimizi almak” şeklinde ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.