Davutoğlu’ndan Genel Kurul Sürprizi

Başbakan Ahmet Davutoğlu oylama esnasında Genel Kurula gelerek oylama işlemine katıldı.

Davutoğlu’ndan Genel Kurul Sürprizi
Yayınlanma:

2016 Bütçe Kanun Tasarısı görüşmelerinin dördüncü turunda Adalet Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığının bütçeleri TBMM’de kabul edilirken, Başbakan Ahmet Davutoğlu oylama esnasında Genel Kurula gelerek oylama işlemine katıldı. 
TBMM’de devam eden 2016 Yılı Bütçe Kanun Tasarısı görüşmelerinin dördüncü turunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Türkiye İstatistik Kurumu, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, Ceza ve İnfaz Kurumları İle Tutukevleri İş Yurtları Kurumu, Türkiye Adalet Akademisi ve Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu bütçeleri TBMM’de oylanarak kabul edildi.
DAVUTOĞLU’NDAN GENEL KURUL SÜRPRİZİ
Başbakan Ahmet Davutoğlu, saat 00.30’da yapılan oylama işlemi esnasında Genel Kurul Salonuna gelerek AK Parti grubu sıralarına oturdu. Başbakan Davutoğlu, oylamalara da katıldı. Davutoğlu oylama işleminin tamamlanmasından sonra bütçeleri kabul edilen bakanlar ile tokalaştıktan sonra salondan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.