Demirhan;”Dualarımızla ve gönlümüz Devletimiz ve Kahraman Ordumuzun içindir.”

Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan yaptığı açıklamada, Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nın ülkemizin sınır güvenliği sağlayacağı gibi bölgeye de bir barış ve huzur getireceğini söyledi.

Demirhan;”Dualarımızla ve gönlümüz Devletimiz ve Kahraman Ordumuzun içindir.”
Yayınlanma:

Ülkemiz tarafından Suriye’nin Afrin bölgesine yapılan haklı hareketi değerlendiren Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, “Bölgemizde ve özellikle Suriye’de yaşanan otorite boşluğu sonucu aşırı gruplar ve emperyalist güçlerin maşalığını yapan terör Türkiye’ye yakın çeşitli sınır bölgelerinde masumları katletmiş ve milletimizin can güvenliğine tehdit oluşturmuştur. Oluşan bu tehdit sonucu, köklü tarihi boyunca Türk Milletinin ve mazlumların özgürlüğünü, can güvenliğini ve şerefini korumak uğruna tüm varlığını seferber etmekten kaçınmayan Türk Silahlı Kuvvetleri geçtiğimiz yıl Fırat Kalkanı Harekatıyla terör örgütü ve destekçilerine İdlib ve Cerablus’ta ağır bir darbe vurmuş ve bölge mazlumlarına Türk Milletinin yardım elini uzatmıştır. Bugün ise sınır güvenliğimizin sağlanmasına yönelik planlanan operasyonlardan bir diğeri olan Zeytin Dalı Harekatı Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesindeki terör örgütleri ve DAEŞ’ a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak ve Güney sınırlarımızda oluşturulmak istenen terör devleti fikrini yok etmek amacıyla fiilen hayata geçirilmiştir.

Afrin’e başlatılan bu harekat ile Türk Askeri başta Afrin’de olmak üzere terör gruplarına ve destekçilerinin terör devleti hayaline ağır darbe vururken, bölge halkına da dost ve kardeş yardım elini uzatacaktır. Yunak olarak her zaman olduğu gibi, Zeytin Dalı Harekatı’nda da dualarımızla ve bütün gönlümüzle Devletimizin ve Kahraman Ordumuzun yanında olduğumuzu kamuoyuna duyurur, Allah-u Teala’dan Mehmetçik’imizi muzaffer kılmasını niyaz ederim” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.