Devlet Erkanı Şeb-i Arus’a Konya’ya Geliyor.

Hz. Mevlana’nın 744’üncü Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenlerine katılmak üzere, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar, Müsteşarlar, Valiler, Milletvekilleri ve diğer üst düzey bürokratlar ile yabancı diplomatların bugün Konya’ya gelmesi bekleniyor.

Devlet Erkanı Şeb-i Arus’a Konya’ya Geliyor.
Yayınlanma:

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce, 7-17 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen, Hz. Mevlana’nın 744’üncü Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenlerine katılmak üzere; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım,  62, 63 ve 64. Hükümetlerin Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Müsteşarlar, Valiler, Milletvekilleri ve diğer üst düzey bürokratlar ile yabancı diplomatların bugün Konya’ya gelmesi bekleniyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezinde, bugün saat 19.00’da başlayacak program kapsamında; Devlet Sanatçısı Ahmet Özhan’ın solistliğinde İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluğunun icra edeceği, Türk Tasavvuf Müziği Konseri, Tasavvuf Araştırmacısı ve Yazar Ömer Tuğrul İnançer’in Mesnevi Sohbeti ve ardından Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluğunun Sema Ayini yer alacak.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.