Efsanelere vefa programının konuğu Balkanlı ailesi ve Faruk Temel oldu

Atiker Konyaspor'un efsanelere vefa ödül töreninde Sedat Balkanlı'nın eşi ve oğlu ile Faruk Temel'e plaket takdim edildi

Efsanelere vefa programının konuğu Balkanlı ailesi ve Faruk Temel oldu
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor, geçmiş yıllarda teknik adam, başkan, yönetici ve futbolcu olarak hizmet veren isimlerin ödüllendirilerek onure edildiği ‘Efsanelere Vefa Ödül Töreni’ Fenerbahçe ile oynanan 17.hafta maçı öncesinde gerçekleştirildi.

Törenin konukları 2002-2003 sezonunda 10 yıl aradan sonra 2.ligde şampiyon olarak Süper Lig’e çıkan şampiyon kadroda yer alan Faruk Temel ve 1988-92 yılları arasında Konyaspor’un formasını giyen ve yakalandığı ALS hastalığı sonucu 2009 yılında vefat eden eski futbolculardan Sedat Balkanlı’nın eşi Şükran Balkanlı ve oğlu Uğur Balkanlı oldu.

Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, Faruk Temel, Şükran Balkanlı ve Uğur Balkanlı’ya teşekkür plaketi, isimlerinin yazılı olduğu 42 numaralı Konyaspor forması ve Mevlana tablosu hediye etti.

Program Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Hakan Salim Çağlayan misafirlerimizle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.