Altın fiyatlarında kritik öngörü: Gram altın 3 bin TL'yi görecek

Altın fiyatları, son dönemde dalgalı bir grafik seyrediyor. Vatandaşların güvenli yatırım aracı olarak gördüğü altın, yatırımcıların da yakından takip ettiği bir konu. Detaylar haberimizde…

Altın fiyatlarında kritik öngörü: Gram altın 3 bin TL'yi görecek
Yayınlanma:

Altını, güvenli bir yatırım aracı olarak gören yatırımcılar, dalgalı bir grafik seyreden altın fiyatlarını yakından takip ediyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamada altın fiyatlarının 2024 yılı içerisinde 3 bin TL seviyesini bulacağını tahmin etti.

Memiş, "Altın fiyatları, küresel piyasalarda yaşanan gelişmelerden etkilenmeye devam ediyor. Enflasyon, jeopolitik riskler ve dolar kurunun yükselişi, altını güvenli bir liman olarak öne çıkarıyor. Bu nedenle altın fiyatlarının önümüzdeki dönemde de yükseliş trendini sürdüreceğini düşünüyorum. 2024 yılı içerisinde gram altının 3 bin TL seviyesini görebileceğini tahmin ediyorum." dedi.

Memiş, gümüş fiyatlarının da artış göstererek 30 TL'nin üzerinde çıkabileceğini tahmininde bulundu. Gümüş fiyatları şu an için ortalama olarak 21-22 TL seviyelerinde seyrediyor.

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine ve Özel Kanal'a dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK ÖZEL HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.