Bahçeli: Emeklilerimiz daha fazlasını hak ediyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında zam bekleyen emeklileri de unutmadı. Detaylar haberimizde…

Bahçeli: Emeklilerimiz daha fazlasını hak ediyor
Yayınlanma:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarına ek yüzde 5 artış içeren kanun teklifinin bugün Meclis'e gelmesi beklenirken, "Emekli maaşlarıyla ilgili iyileştirmeleri desteklemekle birlikte emeklilerimizin daha fazlasını hak ettiklerine samimiyetle inanıyorum" dedi.

Bahçeli, emeklilerin hayat pahalılığı karşısında zor bir süreçten geçtiğini belirterek, "Emeklilerimiz, hayat pahalılığı karşısında ciddi bir hayat mücadelesi vermektedir. Bu mücadeleyi kolaylaştırmak, emeklilerimizin refahını artırmak için yapılabilecek çok şey vardır. Emekli maaşlarıyla ilgili iyileştirmeleri desteklemekle birlikte emeklilerimizin daha fazlasını hak ettiklerine samimiyetle inanıyorum" diye konuştu.

Bahçeli, emekli maaşlarının enflasyonun üzerinde artırılması gerektiğini belirterek, "Emekli maaşları, enflasyon karşısında eriyip gitmemelidir. Emeklilerimiz, enflasyona ezdirilmemelidir. Emekli maaşları, insanca yaşamaya yetecek düzeyde olmalıdır. Bu konuda gerekli düzenlemeler acilen yapılmalıdır" İfadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.