Bitcoin boğası Kiyosaki'den şaşırtan açıklama: Bitcoin çakılırsa mutlu olurum!

"Zengin Baba, Yoksul Baba" kitabının yazarı ve Bitcoin boğası Robert Kiyosaki, 2024 Haziran'da Bitcoin'in 100.000 dolara ulaşacağını öngörüyor. Peki ya Bitcoin çakılırsa ne olacak? Kiyosaki'nin cevabı şaşırtıyor: "Mutlu olurum!"

Bitcoin boğası Kiyosaki'den şaşırtan açıklama: Bitcoin çakılırsa mutlu olurum!
Yayınlanma:

Bitcoin'e yatırım yapmayı teşvik eden ve "Zengin Baba, Yoksul Baba" kitabının yazarı Robert Kiyosaki, Bitcoin fiyatında ani bir düşüş olması durumunda ne yapacağını açıkladı.

Kiyosaki, sık sık aldığı "Bitcoin çakılırsa ne yapacaksınız?" sorusuna yanıt verdi. Fiyat düşüşlerini "indirim" olarak gören Kiyosaki, "Düşüş sona erdiğinde daha fazla Bitcoin satın alacağım" dedi.

Bu yaklaşım sadece Bitcoin için değil, altın ve gümüş gibi diğer varlıklar için de geçerli. Kiyosaki, ani düşüşleri uzun vadeli yatırımlar için bir fırsat olarak görüyor.

100 BİN DOLAR OLACAK
Kiyosaki, 2024 Haziran'a kadar Bitcoin'in 100.000 dolara ulaşmasını bekliyor. 16 Kasım 2023 tarihi itibarıyla Bitcoin fiyatı 51.076 dolar seviyesinde ve son bir yılda %113 yükseliş yaşamış durumda.

Kiyosaki, ABD'de bir hisse senedi krizi yaşanacağını ve bu durumdan Bitcoin, altın ve gümüş gibi emtia varlıklarının fayda göreceğini savunuyor.

BU HABERDE YATIRIM TAVSİYESİNE YER VERİLMEMİŞTİR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.