Citroen, piyasayı altüst edecek kampanyasını duyurdu

Citroen, geniş aile aracı C4 X için dev kampanya başlattı. Kampanyada 50 bin TL takas desteği, 180 bin TL 12 ay taksitle faizsiz kredi veya 250 bin TL yüzde 0,99 fazili kredi desteği sunuluyor. İşte ayrıntılar…

Citroen, piyasayı altüst edecek kampanyasını duyurdu
Yayınlanma:

Fransız otomotiv devi Citroen, Türkiye'de sıfır araç satışlarını arttırmak için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya, 2023 model C4 X modeli için geçerli olacak.

Kampanya kapsamında, C4 X sahibi olmak isteyenlere 50 bin TL takas desteği, 180 bin TL 12 ay taksitle faizsiz kredi veya 250 bin TL yüzde 0,99 fazili kredi desteği sunuluyor. Ayrıca, kampanyaya katılanlara 25 bin TL'lik yakıt çeki de veriliyor. Kampanya, 30 Kasım tarihine kadar geçerli olacak.

C4 X, geniş iç hacmi ve konforlu sürüş özellikleriyle öne çıkan bir model. Aracın bagaj hacmi 510 litreye kadar çıkabiliyor. Ayrıca, araçta 10 inçlik dokunmatik ekran, ambiyans aydınlatması ve aktif güvenlik özellikleri gibi donanımlar bulunuyor.

Citroen'in bu kampanyası, sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Citroen yetkili satıcılarına başvurabilir.

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.