Dev firma merkezini Konya olarak belirledi! Çizilen rotanın merkezi Konya

Dünyaca ünlü dev firma hem veri güvenliği hem de afete karşı hızla hareket etmek için merkezini Konya olarak belirledi

Dev firma merkezini Konya olarak belirledi! Çizilen rotanın merkezi Konya
Yayınlanma:

Unilever Türkiye ve Orta Doğu Kişisel Bakım Genel Müdürü ve Unilever Türkiye Ülke Lideri Mustafa Seçkin, bir gazeteye yaptığı söyleşide önemli açıklamalarda bulundu.

mustafa-seckin.jpg

Artan enflasyonun ardından kiralarda yaşanan hızlı yükselişin Unilever Türkiye’nin gündeminde yer aldığını belirten Seçkin şunları söyledi:

“Deprem 11 ilimizde yıkıma neden oldu. İstanbul’da ise psikolojik deprem oldu. Evden çalışma düzeyinde bizim için en önemli şey güvenlik. İş sağlığı ve güvenliğine çok önem veriyoruz. Burada bu alanda 100 tam puan almayan binamızda gezemiyor. Aynı şey evlerimiz için de geçerli. İnsanlar İstanbul’da daha güvenli evlere taşınmak istiyor ama yükselen enflasyon ve artan kiralar malum. Şimdi çalışanlarımız için kira desteğini gündemimize aldık. Bu konuya bakmak zorundayız.

Unilever Türkiye’nin, Konya, Çorlu ve Tuzla’da üretimi bulunuyor. Depremin ardından Çorlu’daki konteynerlerimizi bölgeye sevk ettik. Şimdi hedefte üretim yaptığımız fabrikalarda konteyner sayısını arttırarak tedbir alıyoruz. Bunun için bir afet rotası çizdik. Unilever içinde 11 kişilik bir ekipten oluşan bir deprem komitesi kurduk. Ama en önemli adımımız; hem veri güvenliğini hem de afete karşı hızla hareket etmek için merkezi Konya olarak belirledik.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.