Dolar 60 TL’yi geçecek mi? Selçuk Geçer'den bomba tahmin

Dolar kuru, Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden biri olmaya devam ediyor. İCRYPEX CEO'su Gökalp İçer ve Selçuk Geçer'in YouTube programında dolar ve Bitcoin değerlendirmeleri yapıldı. İşte ayrıntılar...

Dolar 60 TL’yi geçecek mi? Selçuk Geçer'den bomba tahmin
Yayınlanma:

Dolar kuru, Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden biri olmaya devam ediyor. İCRYPEX CEO'su Gökalp İçer ve Selçuk Geçer'in YouTube programında dolar ve Bitcoin değerlendirmeleri yapıldı. Selçuk Geçer, doların 60 ila 65 TL arasında olacağı tahminini açıkladı.

Gökalp İçer, kripto para piyasasının lideri Bitcoin ile ilgili iddialı bir tahminde bulundu. İçer, Federal Reserve'in gevşemesi ve Bitcoin'in 318 bin ila 600 bin dolar arasında bir değere ulaşabileceğini söyledi.

"DOLAR 60'IN ÜZERİNDE OLACAK"

Gökalp İçer'in programın başında sorduğu "Dolar'da tahminin ne?" sorusuna Selçuk Geçer, "Doları 60'ın üzerini bekliyorum. Enflasyona göre 60 ila 65 aralığı diyorum. Ama muhtemelen 45 lira civarında tutacaklar." yanıtını verdi.

GEÇMİŞ TAHMİNLERİ TUTMUŞTU

Selçuk Geçer'in geçmişte yaptığı dolar tahminleri de tutmuştu. Geçer, 2022 yılının başında dolar kurunun 17 lirayı geçeceğini tahmin etmiş ve bu tahmini doğru çıkmıştı.

BİTCOİN 2024'TE 600 BİN DOLARI GÖREBİLİR

ICRYPEX CEO'su Gökalp İçer, Bitcoin ile ilgili iddialı bir tahminde bulundu. İçer, Federal Reserve'in gevşemesi ve Bitcoin'in 318 bin ila 600 bin dolar arasında bir değere ulaşabileceğini söyledi.

İçer, "Benim temel iki tane argüman vardı. Bir FED gevşeyebilir ve 318 bin ila 600 bin doları Bitcoin bulabilirdi. Ama ben şunu görüyorum ki Bitcoin tüm zamanların en yükseğini tekrar zorlayacak. 2024 yılında Dolayısıyla o da mevcut bulunduğu yerden kabaca iki katı anlamına geliyor. 2024 için sadece Bitcoin oraya giderse Ethereum'un 4 bin 4 bin 200 doları bulur." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.