Ekonomik kriz hizmet sektörünüde olumsuz etkiledi

Dünyanın sorunu olan ekonomik kriz insanların uğrak noktası olan iş yerlerini de olumsuz etkiledi.

Ekonomik kriz hizmet sektörünüde olumsuz etkiledi
Yayınlanma:

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan Henry Jones isimli kafenin sahibi İnci Giriş, ekonomik krizin hizmet sektörüne etkilerine dair açıklamalarda bulundu.

Giriş, Ekonomik açıdan çok iyi bir kazanç elde edemediklerini, ülkede olan en ufak olumsuz bir olayda insanların stres atabildiği mekanların kapatıldığını ve bu sebeple de hizmet sektörünün gelişme gösteremediğini dile getirdi.

GELİR ELDE EDEMİYORUZ
İnci Giriş; Sürekli olarak piyasada fiyat artışlarının olduğunu, bu fiyat artışlarını da yeterince menüye yansıtamadıklarını ve zarar elde ettiklerini belirterek ekonomik krizden ciddi oranda etkilendiklerini, bir yıl önce kafelerde en uygun fiyatlı olan çayın 7 TL olduğunu şu anda ise en kötü yerde 20 TL olduğunu ifade etti.

“DEVLETİN ÇÖZÜM BULMASI GEREKİR”
İnci Giriş; Herkesin gelir durumunun farklı olduğunu, insanların tüketiminin de buna bağlı olarak değiştiğini ve kafeye gelen müşterilerinin kiminin isyan ettiğini kiminin ise durumu kabullendiğini belirtti. Genel olarak kafeler de önceki senelere oranla hiçbir şekilde artma olmadığını aksine doluluk oranının azaldığını açıkladı. Ekonomik krizin kafelerdeki etkisine çözüm önerisi olarak, bu krize bireysel katkı sağlanamayacağını buna devletin çözüm bulması gerektiğini ve hizmet sektöründeki personel için teşvik sağlanmasının gerekli olduğunu dile getirdi.

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine ve Özel Kanal'a dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK ÖZEL HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.