Erdoğan'ın seyyanen zam açıklaması sonrası SGK uzmanı 'Ya olursa' diyerek rakam tahminini paylaştı!.. İşte uzman ismin tahmini..

Emekliye seyyanen zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan kapıyı kapattı, ancak SGK Uzmanı Özgür Erdursun tahmini paylaştı. İşte uzman ismin aklındaki rakam...

Erdoğan'ın seyyanen zam açıklaması sonrası SGK uzmanı 'Ya olursa' diyerek rakam tahminini paylaştı!.. İşte uzman ismin tahmini..
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından emekli maaşlarına seyyanen zammın yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhalefetin taleplerini reddetmesi kafaları karıştırdı. Erdoğan, muhalefetten gelen 7 bin veya 10 bin liralık seyyanen zam çağrısına kapıyı kapatırken, SGK Uzmanı Özgür Erdursun 2-4 bin lira arasında bir seyyanen zam olabileceğini tahmin etti.

ERDOĞAN SEYYANEN ZAMA HAYIR DEDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına seyyanen zam yapılmasının bütçeyi zorlayacağını ve birçok alanda kesinti yapılmasını gerektireceğini söyledi. Erdoğan, "Emekli maaşlarını arzu ettiğimiz düzeye nasıl yükselteceğiz? Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, daha çok gelir elde edecek, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz." ifadelerini kullandı.

EMEKLİLER BEKLENTİ İÇİNDE
Emekliler, seyyanen zam ve maaş artışı için taleplerini sürdürüyor. Erdoğan'ın açıklamaları emeklilerde hayal kırıklığı yarattı.

UZMANINDAN SEYYANEN ZAM TAHMİNİ
SGK Uzmanı Özgür Erdursun, seçim öncesi emekliye seyyanen zam yapılırsa bunun 2-3 bin lira, maksimum 4 bin lira olabileceğini tahmin ediyor. Erdursun, emekliler konusunda "Muhalefetin, halkın ve emeklilerin kendi baskısıyla bir muhalefet ruhu oluştu" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.