Gaziantep Şehir Hastanesi personel alımı yapacak! Başvurular 20 Haziran tarihine kadar yapılabilecek

Gaziantep Şehir Hastanesi önümüzdeki günlerde çok sayıda personel alacağını duyurdu. İlanda en az lise mezunu olmak şartıyla işçi, memur ve hemşire alınacağı yönünde bilgiler verildi. Farklı birimlerde görevlendirilecek personel için mezuniyetler, sosyal statü ve birçok konuda detaylardan bahsedildi.

Gaziantep Şehir Hastanesi personel alımı yapacak! Başvurular 20 Haziran tarihine kadar yapılabilecek
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye’nin sağlık yükünü çeken şehir hastanelerinin yapımı sürüyor. Yapımı süren ve hızla tamamlanan hastanelere personel ihtiyacı da bulunuyor. Personel alımlarının bir yenisi de Gaziantep Şehir Hastanesi’nde görüldü.

Gaziantep Şehir Hastanesi işçi, memur ve Sağlık Personeli Alımı Başvuru Şartları şu şekilde belirtildi:

İŞÇİ ALIMI: Ortaöğretim kurumlarının bahçecilik alanı ve dalları, tarım teknolojileri alanı ve dalları veya tarım alanı ve dallarından mezun olmak veya MEB onaylı Bahçıvan Sertifikasına sahip olmak ve bahçıvanlık alanında en az 1 yıl çalıştığını Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet dökümü ile belgelendirmek.

TEMİZLİK PERSONELİ: Ortaöğretim (Lise ve Dengi) kurumlarının herhangi bir alanından mezun olması ve üniversitenin ilçeler dâhil tüm birimlerinde, (açık ve kapalı alanlarında tarımsal uygulama alanlarında, hastanelerinde, park bahçe alanlarında) gerektiğinde her türlü destek hizmetlerinde (temizlik taşıma, sulama, park, bahçe işleri vb.) görevlendirilecek.

DESTEK PERSONELİ: Adaylar üniversitenin ilçeler dahil tüm birimlerinde, inşaat işleri (kalıp işleri, betonarme demirciliği işleri, betonculuk işleri, duvarcılık işleri ve sıvacılık işleri) ile Üniversitemizin açık ve kapalı alanlarında tarımsal uygulama alanlarında, hastanelerinde, park bahçe alanlarında) gerektiğinde her türlü destek hizmetlerinde (temizlik taşıma, sulama, park, bahçe işleri vb.) görevlendirilecek.

HASTA BAKICILIĞI: Başvuru sahiplerinin Ortaöğretim (lise ve dengi) mezun olması ve hastane bünyesinde temizlik ve hasta bakım hizmetlerinde görevlendirilecek.

MEMUR: Başvuru yapacakların Yükseköğretim Kurumlarının Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı ön lisans programlarının birinden mezun olması şartı aranıyor.

HEMŞİRE: Hemşire alımı iş başvurusu için kişilerin Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu Alanından birinden mezun olması ve En az 3 (üç) yıl mesleki deneyime sahip olmak ve SGK hizmet dökümü ile belgelemesi gerekli.

BAŞVURULAR 20 HAZİRAN’A KADAR

  • Başvurusu kabul edilen adaylar Gaziantep üniversitesi bünyesinde görevlendirilecektir.
  • Kamu personel alımı için son başvuru tarihi 20 Haziran 2022 olarak açıklanmıştır.
  • Başvurular Gazianntep Üniversitesi rektörlüğü personel daire başkanlığına şahsen yapılacaktır.
  • Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı 0342 317 1310

BAŞVURU ESNASINDA İSTENEN BELGELER

  • Devlet Hastanesi Personel Alımı Başvuru Belgeleri
  • KPSS Sonuç Belgesi
  • Tecrübe istenilen pozisyonlar için meslek kodunu gösterir SGK hizmet dökümüyle birlikte resmi veya özel kuruluşlardan başvuru tarihleri içerisinde alınmış iş deneyim belgesi (Islak imzalı olarak başvuru formuna eklenecektir.)
  • Sertifika istenilen pozisyonlar için ilgili belgenin aslı veya onaylı sureti,
  • Nüfus Cüzdan Sureti. (E-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)
  • Diploma veya Mezun Belgesi, (E-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)
  • Erkek Adaylar için Askerlik durum belgesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum