Gram altın için kritik uyarı! İslam Memiş, asla yapmamanız gereken şeyi söyledi

Ünlü finans analisti İslam Memiş, gram altın fiyatlarındaki sert yükselişlere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Memiş, elinde altın bulunan vatandaşlara yönelik olarak, "Bu fiyatlardan altın bozmayın" uyarısında bulundu.

Gram altın için kritik uyarı! İslam Memiş, asla yapmamanız gereken şeyi söyledi
Yayınlanma:

Memiş, gram altının Türk lirası fiyatının gün içinde bin 902 lira seviyelerine kadar yükseldiğini aktararak, "Bu yıl öngörüm bin 880 seviyesinde bitmesi. Önümüzdeki hafta bin 900'lü rakamları görebilir. Peki bu seviyeleri geçebilir mi? 2024 yılı hedefim 2 bin seviyesini görüyorum. Tabi bir düşme olabilir ama düzeltme ile sınırlı kalacak" ifadelerini kullandı.

Elinde altın bulunduran vatandaşlara uyarılarda bulunan Memiş, "Elinde altın bulunduran arkadaşlarımıza yine uyarılarım aynı. Eğer ev almayacaksan, araba almayacaksan, herhangi bir şeye ihtiyacın yoksa bu fiyatlardan altın bozmayın. 'Bu fiyatlardan bozarım, tekrar yerine koyarım' düşüncesi yanlış bir düşüncedir. O yüzden malına sahip çık" dedi.

Memiş'in uyarıları, gram altının yükseliş trendinin devam edeceğine yönelik öngörülerini güçlendiriyor. Memiş'e göre, altın fiyatları 2024 yılında 2 bin lira seviyesini görebilir. Bu durumda, elinde altın bulunan vatandaşlar, ellerindeki altınları bozdurmak yerine, bir süre daha beklemeyi tercih edebilirler.

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.