Konyalı piyasa uzmanından yatırım tavsiyeleri! Anadolu'da Bugün'e özel açıklamalar...

Altın veya döviz sahibi olanlar ne yapmaları gerektiği konusunda adeta 'arafta' kaldılar. Altın bozdurulmalı mı, döviz mi alınmalı yoksa TL'de mi kalınmalı? Ekonomi Mühendisi / Piyasa Uzmanı Fatih Güneş, Anadolu'da Bugün'e özel açıklamalarda bulundu.

Konyalı piyasa uzmanından yatırım tavsiyeleri! Anadolu'da Bugün'e özel açıklamalar...
Yayınlanma:

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 17,5'ten yüzde 25'e yükseltti.

Merkez Bankası’nın faiz kararının ardından yatırımcılar ne yapmaları gerektiği noktasında uzmanların görüşlerini araştırıyor.

Altın veya döviz sahibi olanlar ne yapmaları gerektiği konusunda adeta 'arafta' kaldılar. Altın bozdurulmalı mı, döviz mi alınmalı yoksa TL'de mi kalınmalı?

Özellikle bu konuda bilinmezlik devam ederken piyasadaki hareketliliği Ekonomi Mühendisi / Piyasa Uzmanı Fatih Güneş'e sorduk.

İlerleyen dönemlerde dövizde önemli hareketlilikler olacağına dikkat çeken Güneş, vatandaşların ani kararlar vermemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Geçmişte faiz oranlarıyla ilgili dikkatli adımların atılmamasından dolayı ekonomide bir takım zorluklar yaşandığını söyleyen Güneş, altını olan kişiler için ise tavsiyelerde bulundu.

Türk lirasının değer kaybetmeye devam edeceğini öngören Güneş, yatırım yapacaklar için çeşitli önerilerde bulundu.

HABER: ALİ İSMAİL TAŞCI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.