PTT'den Emeklilere 50 bin TL'ye kadar kefilsiz, şartsız ihtiyaç kredisi

PTT, Aktif Bank iş birliğiyle emeklilere özel bir kredi kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar…

PTT'den Emeklilere 50 bin TL'ye kadar kefilsiz, şartsız ihtiyaç kredisi
Yayınlanma:

PTT, Aktif Bank iş birliğiyle emeklilere özel bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, kimlik kartıyla başvuru yapan emekliler, kefil veya şart aranmaksızın 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecekler.

KREDİ LİMİTİ VE FAİZ ORANI
Kampanya kapsamında emeklilere sunulan kredi limiti 50.000 TL olarak belirlendi. Faiz oranı ise yüzde 4,89 olarak duyuruldu. Bu faiz oranı, piyasadaki diğer ihtiyaç kredisi faiz oranlarına göre oldukça avantajlı.

VADE SÜRESİ VE TAKSİTLER
Kredi vadesi 36 ay olarak belirlendi. Aylık eşit taksitlerle ödeme imkanı sağlanacak. Bu sayede emekliler, ödemelerini düzenli bir şekilde gerçekleştirebilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI
Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin, kimlik kartlarıyla başvuruda bulunmaları gerekiyor. Ayrıca, kredi notu uygun olan tüm emekliler başvuru yapabilecek.

BAŞVURU YOLLARI
Başvurular, ya Aktif Bank üzerinden ya da PTT şubeleri aracılığıyla yapılabiliyor.

KREDİ KAMPANYASININ AVANTAJLARI
PTT'nin sunmuş olduğu düşük faiz oranları ve özel vade seçenekleri, acil nakit ihtiyacı olan emeklilere büyük bir avantaj sağlıyor. Kimlik kartıyla yapılabilecek kolay başvuru ve şart olmaksızın kefilsiz başvuru imkanıyla emekliler, Kasım ayında finansal anlamda rahat bir nefes alabilirler.

KREDİ KULLANMADAN ÖNCE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Kredi kullanmadan önce detaylı bir değerlendirme yapmak ve ödeme koşullarını dikkatlice incelemek oldukça önemlidir. Emeklilerin, mevcut gelir ve giderlerini göz önünde bulundurarak, ödemelerini rahatlıkla karşılayabilecekleri bir kredi tutarı belirlemeleri gerekiyor. Ayrıca, kredinin faiz oranları ve vade süresini de dikkatlice incelemeleri gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.