Selçuk Geçer'den 'altın' uyarısı: An meselesi

Ekonomist Selçuk Geçer, altın fiyatlarında önümüzdeki dönemde yaşanacak gelişmelere dair uyarılarda bulundu. Geçer, altın yatırımcılarına "an meselesi" diyerek, tarihi bir yükselişin başlayabileceğini söyledi.

Selçuk Geçer'den 'altın' uyarısı: An meselesi
Yayınlanma:

Geçer, şu anki altın fiyatlarının alım yapmak için uygun olmadığını belirterek, 1900 dolar üzerinden altın almanın mantıklı olmadığını belirtti. Geçer, "Altın fiyatlarında büyük bir dalgalanma var. Bu nedenle her fiyat kırılmasında hemen hoplayıp zıplamayacağız. Sakin kalıp, iyice bakarak önümüzü göreceğiz" dedi.

Geçer, altın fiyatlarının uzun vadede yükseleceğini belirterek, 2024 yılı için ons tarafında 2400-2500 dolarlık beklentisini koruduğunu söyledi. Geçer, "FED'in faiz artırımı belirsizliğini koruyor. Ancak ekonominin pamuk ipliğine bağlı olduğu görülüyor. Bu nedenle altın fiyatlarının yükselmesi kaçınılmaz" dedi.

Geçer, altın fiyatlarının yükselişinin yeni bir krizle tetiklenebileceğini belirterek, "Dünyadaki kriz riski giderek artıyor. Yakında bir kriz yaşanması, altın fiyatlarını tarihi seviyelere çekecek" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.