Ziraat Bankası'ndan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde!

Ev fiyatlarındaki artış ve maaşlardaki düşüş vatandaşları bir hayli zorluyor. Ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar, bankaların kampanyasını takip ediyor. Bu noktada bir yeni kampanya Ziraat Bankası'ndan geldi. İşte detaylar…

Ziraat Bankası'ndan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde!
Yayınlanma:

Ev fiyatlarındaki artış ve maaşlardaki düşüş, birçok kişinin ev sahibi olma hayalini zorlaştırdı. Ancak Ziraat Bankası, bu zorluğu ortadan kaldıracak yeni bir konut kredisi kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında, 1.6 milyon TL'ye kadar olan konut kredileri için yüzde 1.2 faiz oranı uygulanacak. Bu sayede, ev sahibi olmak isteyenler, daha düşük bir maliyetle hayallerine kavuşabilecekler.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Ziraat Bankası şubelerine başvurabilecekler. Başvuru sırasında, gelir belgesi, kimlik belgesi ve tapu belgesi gibi evraklar talep edilecek.

Kampanyadan yararlanmak için 120 ay vade seçeneği de sunuluyor. Bu durumda, 1.6 milyon TL'lik bir kredi için aylık taksit ödemesi 54.650 TL olacak.

Ziraat Bankası'nın konut kredisi kampanyası, ev sahibi olmak isteyenler için bulunmaz bir fırsat. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen başvuruda bulunun!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.