Emniyet müdüründen "Gel Oku Kendini" resim sergisi

Emniyet Genel Müdürlüğünde polis başmüfettişi olarak görev yapan Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Sivas'ta söz, resim ve yazı sanatını birlikte şekillendirdiği "Gel Oku Kendini" isimli sergi açtı

Emniyet müdüründen "Gel Oku Kendini" resim sergisi
Yayınlanma:

SİVAS (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğünde polis başmüfettişlik yapan Emniyet Müdürü Ahmet Sula, söz, resim ve yazı sanatını birlikte şekillendirdiği "Seni Seninle Yüzleştirmek İstedim Gel Oku Kendini" isimli resim sergisini sanatseverlerle buluşturdu. 

Sivas Şemsi Sivas-i İl Halk Kütüphanesi'nde açılışı yapılan sergi hakkında AA muhabirine bilgi veren Sula, sergisinde 25 resim çalışması olduğunu, bunun dışında hat, söz ve kaligrafi çalışmalarının da yer aldığını ifade etti.

Sergisini Sivas'ta açtığı için mutlu olduğunu belirten Sula, "Türkiye'nin ikinci en büyük halk kütüphanesinde bulunmak hem benim hem de ülkemiz adına bir kazançtır diye düşünüyorum" dedi. 

Kütüphaneye kendi kitaplarıyla geldiğini ve ziyaretçilerini de "Oku" diyerek sergisine davet ettiğini aktaran Sula, emniyet personeli ve sanatçı olmasının birbirini tamamlayan unsurlar olduğunu dile getirerek, "Hayatta hiçbir şey bu manada birbirine tezat değil. Tam tersine besleyici bir şey. Çünkü, bir alime diyorlar ki 'Bu güzel ahlakı nereden edindin?'. Diyor ki, 'Kötülerden'. O yüzden yaptığımız işi iyi niyetle, güzel şekilde yapmak esastır. Bu sebeple benim için kazanım oldu" diye konuştu. 

Sula, eserlerinde insanların kendisini bulduğunu ve ne anlamak istiyorlarsa onu gördüğünü sözlerine ekledi. 

Şemsi Sivas-i İl Halk Kütüphanesi'ndeki sergi 13 Ekim'e kadar gezilebilecek. 

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.