En büyük değerimiz gençlerimiz #KonyaHaber

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Necip Fazıl Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi.

En büyük değerimiz gençlerimiz #KonyaHaber
Yayınlanma:

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Necip Fazıl Ortaokulu'nu ziyaret etti. Okul idarecileri ve öğretmenlerle görüşen Başkan Altay, okulda yürütülen çalışma ve projeler hakkında okul idarecilerinden bilgi aldı. Ziyarette Başkan Altay'a Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar da eşlik etti.
 
Selçuklu’da eğitime ve okullara her fırsatta destek verdiklerini ifade eden Başkan Altay,“ Selçuklu Belediyesi, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Necmettin Erbakan Üniversitemizin işbirliğinde 6. yılına giren Selçuklu Değerler Eğitimi Programı (SEDEP) ile 223 okulda yaklaşık 130 bin öğrencimize değerlerimizi anlatmaya çalışıyoruz. SEDEP ile geleceğin değerleri nesillerini oluşturmak için bugüne kadar 5 milyondan fazla yayın, binlerce etkinlik ve okullarımıza kütüphaneler kazandırdık. Bizim en büyük değerimiz gençlerimiz. Amacımız sadece sınav başarısı ile değil, bizi biz yapan değerlerle donanmış nesiller yetiştirmek ve sizlere daha güzel bir gelecek bırakmak " dedi.
 

"Spor dolu bir yaşam diliyorum"

Öğrencilere yıl boyunca spora devam etmeleri tavsiyesinde de bulunan Başkan Altay,"Sağlıklı yaşamın temeli spor. Sizleri yaz döneminde olduğu gibi yıl boyunca da Selçuklu Belediyesi Spor Okulları'nda spor yapmaya davet ediyorum. Spor okullarımızda 15 branşta sizlere eğitim veriyoruz. Sizlere her yaşta her zaman sporlu bir ömür diliyorum" dedi.

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar da öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazanmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Kayacılar "Sınavlara hazırlanma düşüncesiyle kitap okumayı ihmal etmeyelim. Sınav kazanmak için okuduğunu anlamak ve kitap okumak çok önemli. Kitap okumak kelime hazinemizin gelişmesi ve okuduğumuzu anlama becerisi kazandırması açısından büyük önem taşıyor. O yüzden kitap okumayı ihmal etmeyelim" dedi.​
 
Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Başkan Altay, geleceğin teminatı olan çocuklara gösterdikleri emekten dolayı öğretmenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.