En Güzel Doğum Günü Mesajları 2023 | En Yeni Doğum Günü Mesajları | Doğum Günü Mesajları | Doğum günü sözleri | #NiceYıllara

Doğum günü mesajları, sevdiklerinizin doğum gününü kutlamak, onlara değer verdiğinizi göstermek için en basit yoldur. Sizler için derlediğimiz doğum günü olan arkadaşlarınıza, sevgilinize, kardeşlerinize gönderebileceğiniz en güzel doğum günü mesajları.

En Güzel Doğum Günü Mesajları 2023  |  En Yeni Doğum Günü Mesajları | Doğum Günü Mesajları  |  Doğum günü sözleri | #NiceYıllara
Yayınlanma:
Güncelleme:

Doğum günü, en özel günlerden biridir. Bu özel günde herkes sevdikleri tarafından hatırlanmak ve onlarla birlikte olabilmek ister.

Birlikte olamadığı kişiler tarafından güzel mesajlar alarak hatırlandığını hissetmek isterler. Siz de sevdiğiniz kişinin doğum gününde yanında olamıyorsanız anlamlı doğum günü mesajları ile ona yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Sizin için en güzel doğum günü mesajlarını derledik.

EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI;

Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Ama coşkun, ama yorgun, bir yıl daha geçiyor yaşamından olsun. Sevgilerin en güzeli ile yoğrul, doğum günün kutlu olsun.

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara...

ARKADAŞA DOĞUM GÜNÜ MESAJI

Arkadaşlık için Aristo, ‘’İki bedeni mesken tutan tek bir ruh’’ ifadesini kullanır. Arkadaşa bazen kızılır ancak bu kızgınlık çok uzun sürmez. Arkadaşlık çok özel ve güzeldir. Doğum gününde arkadaşa doğum günü mesajı olarak değerlendirebileceğiniz mesaj seçenekleri;

Dost düğünde halaya, ölümde tabuta omuz verendir” derler. Sen benim için candan bir dostsun ve hep öyle kalacaksın. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun arkadaşım.

Süslü sözler söyleyemem, göstermelik olsun diye hediye alıp gelemem. Uzaktasın diye unuttum diyemem. Doğum günün kutlu olsun hatırlanmak olsun bu seneki hediyen.

Riya ile paranın padişahı değiliz biz. Parçalanmış gönül hırkalarını yamar giyeriz biz. Arkadaşlarla ağlar arkadaşlarla güleriz biz. Canım arkadaşım nice mutlu yıllara.

Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme. Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma! Doğum günün kutlu olsun.

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz. Doğum günün kutlu olsun

canım arkadaşım. Hayat; yaşamayı, mutluluk; gülümsemeyi, sevgi; hak etmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk; paylaşmayı bilen için vardır. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım

Dünyada yüz tane arkadaşın vardır, doksan dokuz tanesi kötüdür. Bir tane arkadaş seç kendine hem arkadaş hem karındaş olsun sana. İyi ki doğdun kardeşim

Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık nice mutlu yıllara canım arkadaşım.

Dost deniz kenarındaki taşlara benzer. Önce tek, tek toplarsın sonra birer, birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın. İşte sen o kıyamadıklarımdansın. Mutlu yıllara, nice güzel yaşlara…

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş. Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım… Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere… Doğum günün kutlu olsun arkadaşım!

Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların. Ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık. Güzel arkadaşım doğum günün kutlu olsun. Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken görmez. Gerçek arkadaşın omuzları, sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım

Bir umut serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk doğsun günlerine, bin bir hayalin gelecekle buluşsun, her şey kendin gibi güzel olsun. Nice mutlu yıllara…

Sen gülerken yanındakilerde güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın öyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın. Doğum günün kutlu olsun, dostum.

Gülmek senin tutkun olsun, eğer bir gün ağlarsan, o da sevinçten olsun, bugünün dünden, yarının da bugünden güzel olsun. Doğum günün kutlu olsun. Canım arkadaşım.

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.

İçinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın. Gözlerin hep gülsün, mutluluğu sende arasınlar, ama onu öyle bir yere sakla ki gerçekten isteyen bulsun. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun. Doğum günün kutlu olsun dostum, iyi ki doğdun.

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Nice yaşlara!

SEVGİLİYE DOĞUM GÜNÜ MESAJI

Sevgiliniz, sizin için en değerli kişilerden birisidir. Doğum gününde onu mutlu etmek ve ona sevildiğini hissettirmek için en güzel, sevgiliye doğum günü mesajı seçenekleri;

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Eşsiz bir güzellik varsa; o da kalbindedir. Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Gönlümün meclisinde herkes konuşsun istemem, kimse müdahale etmesin aşka. Yer gök şahidimdir ki siyasi görüşüm yoktur senden başka. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.

Sen ömrümde olmadığına inandığım değerlere rastladığımsın. Sen… Bulduğuma hala inanamadığımsın. Sen gülücüklere herkesten fazla layık olduğuna inandığımsın. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Ne aradıysam bil ki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler, sende bütün gelecek. Beni bende arama, ben artık sen olmuşum. Doğum günün kutlu olsun güzeller güzeli.

Mutluyum çünkü sen varsın! Mutluyum çünkü hayatımdasın! Mutluyum çünkü bugün sen doğmuşsun! İyi ki doğdun, İyi ki doğmuşsun hayatımın anlamı!

Bugün seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes için çok önemli. Doğum gününde ve her zaman her şeyin en mükemmelinin senin olması dileğiyle. Seni seviyorum.

Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.

Hatıralara değer biçemem, fakat bunlara bir parça güzel hatıra daha ekleyebilirim. Mutlu yıllar aşkım.

Sevgi sevilen kişiye bir armağandır. Kabul edilip edilmemesi önemli değildir. Önemli olan duyguların ifade edilmesidir. Doğum Günün Kutlu Olsun.

Sensizlik yok olmak kadar acı, sen nefes kadar gerekli, canım kadar değerlisin. Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor. İyi ki doğdun her şeyim.

Hâlet-i ruhiyedir kelâm ettiğim lisan! Ya O’nadır, ya Onunla Olana, ya Aşk’adır, ya da Aşk’la yanana! Sevdiğim doğum günün kutlu olsun.

Benim için yaptığın şeyler için seni seviyorum. Kötü hissettiğimde beni cesaretlendirdin, kendimle ilgili iyi hissetmemi sağladın. Beni güldürdün, bana birçok yönden aşkı gösterdin. Mutlu yıllar aşkım ve arkadaşım!

Bugün yokluğunun doğum günü sevdiğim. Kutlu olsun yüreğinde bensizlik. Gülüşün baki olsun yüzünde. Bana kalsın yine senli sensizlik. Yaşanacak güzellikler gözlerinde ki ışık gibi umut verici olsun, umutların kalbin gibi temiz olsun, temiz umutların seni huzurla doldursun, doğum günün kutlu olsun canım.

Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide bende bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun.

Sen Allah’a dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Doğum günün kutlu olsun biriciğim.

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara…

Sen içindeki mutluluğu, yüreğindeki sevdayı, tenindeki ıslaklığı, sakın kaybetme. Hüzünlerin ve acıların daha fazlası gelse de, kahırların ağıtları sel olup aksa da, bedeninden yaşadıklarına inat, seni seven birinin olduğunu hatırlayıp gülümse olmaz mı? Çünkü bugün doğum günün senin bir tanem…

Sen çatlayan dudağımda bir damla su, içimdeki yaşama tutkusu, avuçlarıma düsen kar tanesi. Sen! Sevgilim, sevdiğim, taptığım, her şeyimsin. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.

Sevmek yaşamaksa, seninle yaşamayı isterim, ayrı kalmak özlemekse sadece senden ayrı kalmak istemem her zaman yanında olmak isterim iyi doğdun aşkım

Yüreğimin bitmeyen cümleleri var
Oysa ben hep başka zalimlerin ellerinde tükendim sanırdım
Seninle anımsamaya çalıştığım bir şarkı gibi
Dilimin ucunda geçmişin kötü günleri.
İyi ki doğdun bir tanem…

KARDEŞE DOĞUM GÜNÜ MESAJI

Kardeş, hayatın büyük kısmının paylaşıldığı kişidir. Beraber ağlanır beraber gülünür. Derdi tasası kadar, sevinci ve mutluluğu da ortak olarak paylaşılır. Kardeş, ayrılmaz bir parçanızdır. Karnı doysun diye aç kalınan, eldeki son yudumun verildiği kişidir kardeş. Doğum gününde en güzel mesajlar ile kardeşinizi mutlu edebilirsiniz. İşte gönderebileceğiniz kardeşe doğum günü mesajı seçenekleri;

Kardeşlik dünyadaki başka hiçbir duyguya benzemez, ondan kopmak eti tırnaktan ayırmaya benzer… Seninle hiç ayrılmamak ümidiyle canım kardeşim, doğum günün kutlu olsun…

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye… Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle… Nice yıllara…

Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun. Mutlu yıllar canım kardeşim…

Canımdan öte canımsın. En sıkıntılı olduğum anlarda ‘Hey ben buradayım asma yüzünü.' Dercesine yanımda olanımsın. Konuştuğumuz paylaştığımız onca şeyi düşünüyorum da. İyi ki varsın kardeşim.

Hayat insanlara her zaman için fırsatlar verir ya iyi değerlendirmesini bilirsen eğer… Sen bana hayatın en tatlı fırsatlarındansın. Ben pek anlatamam böyle şeyleri. Ama sen bendeki yerini çok iyi biliyorsun. Seni seviyorum. Hem de kocaman. En kocamanından. İyi ki doğdun kardeşim.

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun. Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

Hayal kur, ne hayal kurmak istersen. Gez, nereye gitmek istersen. Ol, ne olmak istersen. Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve sadece bir şansın var bütün bunları yapabilmek için seni çok seviyorum bir tanecik kardeşim nice yaşlara.

Hayat insanlara her zaman için fırsatlar verir ya iyi değerlendirmesini bilirsen eğer. Sen bana hayatın en tatlı fırsatlarındansın. Ben pek anlatamam böyle şeyleri. Ama sen bendeki yerini çok iyi biliyorsun. Seni seviyorum. Hem de kocaman. En kocamanından. İyi ki doğdun kardeşim.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.