Erdoğan açıkladı: En kısa sürede tamamlanacak

Cumhurbşakanı Recep Tayyip Erdoğan, TSK'nın Afrin'de yürttüğü 'Zeytin Dalı' harekatının en kısa sürede tamamlanacağını duyurdu.

Erdoğan açıkladı: En kısa sürede tamamlanacak
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa İl Kadın Kolları Kongresi öncesinde vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'nın Afrin'de yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin "Afrin'deki PYD terör örgütünün YPG'nin DAEŞ'in nasıl kaçtığını görüyorum. Onlar kaçacak, bizler hep birlikte kovalayacağız. Kütahya'da operasyon fiilen başladı demiştim. Şimdi kara harekatı devam ediyor.Şu anda Mehmetçiğimizin Rabbim yardımcısı olsun. Özgür Suriye Ordusu’nun Rabbim yardımcısı olsun. Polisimizin, güvenlik güçlerimizin, korucularımızın Rabbim yardımcısı olsun. Biz de bu yola böyle devam edeceğiz. Kararlılıkla inançla devam edeceğiz, geri adım atmayacağız” diye konuştu.

EN KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ

En kısa sürede bu operasyonu tamamlayacaklarına dikkat çeken Erdoğan, şunları söyledi:

“Havada, karada, cephede Mehmetçiğimizi dualarınızda yalnız bırakmayın. Özgür Suriye Ordusu’nu yalnız bırakmayın. Tüm gece başbakan, genelkurmay başkanımızla irtibat halindeydik, görüşmedeyiz. Nerede ne oluyor, sürekli takipteyiz. İnşallah çok kısa sürede bu operasyonu tamamlayacağız. Benim sizden isteğim şu. Biz Rabia’mızı unutmayalım. Bu Rabia’nın içeriği çok önemli. Burada ayrılık yok. Burada birlik var. Burada tek millet var. Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle, Gürcü’süyle, Roman’ıyla, Boşnak ve Arnavut’u ile 80 milyon tek millet”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.