Erdoğan'dan Ataşehir Çıkışı: Daha Çok Şeyler Gelecek

Belediye Başkanı yolsuzluk nedeniyle görevden alınan Ataşehir Belediyesi ile ilgili konuşan Erdoğan, "Daha çok şeyler gelecek." dedi.

Erdoğan'dan Ataşehir Çıkışı: Daha Çok Şeyler Gelecek
Yayınlanma:

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun birinci etabının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çattı. Anahıyanet partisi olarak nitelendirdiği CHP'nin Genel Başkanı'na Man Adası üzerine yüklenen Erdoğan, "Herhalde bu mankafa olmaktan kaynaklanıyor." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili de konuştu: Ataşehir'i de zaten arkadaşlarımız en güzel şekliyle ortaya koydular, daha çok şeyler gelecek.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA: MAN KAFA

"Türkiye'nin ekonomik gidişatını olumsuz göstermeye çalışanlar var. Buna anahıyanet partisi de katılmış. Anamuhalefet partisinin anahıyanet partisi haline getirenlere CHP'nin kendi seçmenlerinin gereken cevabı vermesini bekliyorum. Bu ara bir şeyi iyi ezberlemiş. Man adası Man adası... Herhalde bu mankafa olmaktan kaynaklanıyor. Yatıyor, kalkıyor Man adası."

ATAŞEHİR ÇIKIŞI

"Ateşehir'i zaten arkadaşlarımız en güzel şekliyle ortaya koydu. Daha çok şeyler gelecek. Dün akşam yine bir şeyler konuşuyor. Ne konuşuyorsun sen ya? 15 Temmuz'da neredeydin? Tanklarla adamları gidiyor, görüşme yapıyor görüşmeyi yaptıktan sonra buyur ediyorlar oradan Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine gidiyor. Şu ifadeye bakın ne diyor; Oteller kapalıydı yer bulamadık onun için eve gittik. Tribünden maç izler gibi ekrandan darbeyi izledi, kahvesini yudumlayarak. Daha önce ne diyordu? Böyle bir girişim olursa tankların önünde önce ben dururum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.