Erdoğan'dan Net Çağrı: Yorulan Varsa Kenara Çekilsin

AK Partili vekillerle görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim için tatil milletle beraber olmaktır. Yorulan varsa kenara çekilsin" diyerek teşkilata çağrı yaptı.

Erdoğan'dan Net Çağrı: Yorulan Varsa Kenara Çekilsin
Yayınlanma:

AK Parti genel başkanı olduktan sonra yaptığı ilk grup konuşmasında "Bu yıl sonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz; çünkü ortada bir metal yorgunluğu var. Bunu aşmamız lazım. Onun için de çok daha dinamik ekiplerle inşallah 2019'a hazırlanmamız gerekiyor" diyerek daha önce teşkilatlara mesajı veren Erdoğan, bu kez çok net konuştu: Yorulan varsa kenara çekilsin.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"YORULAN VARSA KENARA ÇEKİLSİN"

AK Partili milletvekilleri ve kabine üyeleri ile toplantıda konuşan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  AK Parti teşkilatına yönelik olarak "Yorulan varsa kenara çekilsin. Bizim için tatil, milletle beraber olmaktadır.Milletle birlikte olmak bizim hayat tarzımızdır." mesajını verdi.

"İÇERDE VE DIŞARIDA YAPILAN SALDIRILARIN HEDEFİ AK PARTİ"

Cumhurbaşkan Erdoğan, "Teşkilatta vatandaşa, bakanlara saygı esastır. İçerde ve dışarda yapılan saldırıların hedefi  AK Parti'dir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.