Esnaf istikrardan yana

Esnaflar 1 Kasım Genel Seçimlerinde Türkiye’ye tekrardan istikrarın gelmesini isteyerek, “Bozulan ekonomimiz ancak tek parti hükmet kurarsa düzelebilir” dedi.

Esnaf istikrardan yana
Yayınlanma:

Bedesten Çarşısı Esnafları 1 Kasım Genel Seçimlerinden umutlu. Esnaflar 1 Kasım sonrası Türkiye’de tekrardan istikrarın sağlanmasından yana. Türkiye’nin koalisyon dönemlerinden hiçbir zaman fayda görmediğini ifade eden esnaflar tek partiden yana.

“13 YILDA ÇOK ŞEY KAZANDIK”

Bedesten Çarşısı esnaflarından Hasan Selçuk 1 Kasım seçimlerinde Türkiye’ye istikrarın gelmesini belirterek, “Türkiye koalisyondan geçmişte çok çekti. Ben tekrar istikrarın gelmesinden yanayım. 13 yılda Türkiye çok şey kazandı. Vatandaşların bu kazanımları görmesinden yanayım. Türkiye’ye çok büyük yatırımlar yapıldı. Eskiden cebimizde para olduğu halde pirinç kuyruklarına girerdik. Cebimizde para olduğu halde alamazdık” dedi.

“EKONOMİMİZ ÇOK KAYIP VERDİ”

Ali Çopur ise seçim sonucunun değişmeyeceğini ifade ederek, “Türkiye ekonomisi son iki ayda çok büyük zara gördü. Dilerim 1 Kasım seçimlerinden sonra tek hükümet iktidara gelir. Atamalar durdu. Altın, dolar, euro çok yükseldi. Esnafın durumu şuan çok iyi değil. İşlerimiz iyi gitmiyor. Seçim sonuçlarının değişeceğini sanmıyorum ama inşallah sandıktan tek parti çıkar. Ekonomimiz verdiği kayıpları kurtarır” diyerek düşüncelerini paylaştı. (Adnan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.