Fatih Terim: Oyuncular saha dışı olaylardan etkilendi

Fatih Terim, Türkiye-Ukrayna maçı sonrasında önemli açıklamalar yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, oyuncuların saha dışı olaylardan etkilendiğini ve oyunlarının olumsuz etkilendiğini belirtti.

Fatih Terim: Oyuncular saha dışı olaylardan etkilendi
Yayınlanma:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bazı oyuncuların saha dışı tartışmalardan etkilendiğini söyledi. Teknik ekip olarak bunun ortak kararları olduğunu dile getiren Terim, bu etkilenmenin oyunlarına da tesir ettiğini iddia etti.

Fatih Terim’in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

“Başlangıcımız iyi olmadı, ama ne kadar olaylardan sıyırmaya, ayırmaya, korumaya da çalışsak, demek ki etkilendiler. Çok kötü bir oyun, başka bir izah tarzı yok”

İkinci yarıda giren arkjadaşlarımız baya iyi koştıular, iyi mücadele ettiler. Memnunum ama skordan memnun değiliz. 2-0’dan 2-2’ye gelmek bizim için önemlidir. Türkiye standartlarının üstünde koşuyoruz belki ama rakipten 7 kilometre… Konuşmadık henüz ama oyuncular etkilenmiş gözüküyorlar. Oyuncu değişikliklerini yaparken birçoğunun yüzünde o ifadeyi görüyorsunuz. Oyuncularınızı tanıdığınız için üzülüyorsunuz ama oyun devam ediyor. Bazıları bunu kaldıramıyor, kim hangi derece bilmiyorum ama başlangıçta hepimizin ortak kararı bu. Futbol dışı olayların milli takıma yansımaması lazım ama bazen böyle oluyor.

Çok maç var ama söylemek zorundayım daha birçok maç var.Çok şey değişir. Biz İzlanda ile oynadıktan sonra 2 deplasman oynamış oluyoruz. Herkes herkesi her yerde yenebilir. Kaybetmemek önemli ama kazanamamak da bir o kadar bizim aleyhimize üzücü. Bugün tek tesellimiz bazı gençlerimizin bizi mutlu etmesi. 2-0’dan sonra ortaya çıkan başkaldırış ve geri dönüş sevindiricidir. Önümüzdeki dönem savaşan bir takım çıkacağı düşüncesindeyim. Kaybetmemek güzel ama kazanmak isteyen ve bunu insanımıza aşılamak isteyen birisiyim. Finlandiya maçı bizim için çok kritik bir maç olarak gözüküyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.