Fatih Yılmaz: Küfür ve yumruğa Konya gereken cevabı verir

Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, Trabzonspor karşılaşması oynanırken protokol tribününde çıkan kavga hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ‘Küfür ve yumruğa Konya gereken cevabı verir’ dedi

Fatih Yılmaz: Küfür ve yumruğa Konya gereken cevabı verir
Yayınlanma:

Konyaspor - Trabzonspor maçının 18.dakikasında Ali Turan'ın kırmızı kart görmesinin ardından protokol tribünü karıştı. Atiker Konyaspor ile Trabzonspor yöneticileri arasında gerçekleşen sözlü atışma daha sonra kavgaya dönüştü. Olaylar esnasında Trabzonsporlu bir yönetici, Atiker Konyaspor’un eski yöneticilerinden Mehmet Soylu’ya yumruk attı. Sağ gözüne darbe alan Soylu, kanlar içinde kaldı. Bu noktadan sonra iyice gerilen sinirler, olayların büyümesine neden oldu. Yumruk yumruğa giren yöneticiler, maçı bırakıp kavgaya tutuştu. Polisin araya girmesiyle yatışan idareciler, karşılaşmanın kalan bölümünü laf dalaşı yaparak tamamladı.

"OTURACAKSIN MAÇI İZLEYECEKSİN!"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz , ‘Bizim arkadaşlar Trabzon’a gittiğinde sessiz sakin oturup, maçı izlediler ve Konya’ya döndü. Trabzon’a giden hiçbir yönetici, futbolcu ve taraftarımız böyle olay çıkarmadı. Konya’ya art niyetli gelen Trabzonspor yöneticileri, maalesef art niyetli davrandı. Buraya geliyorsanız, maçı seyredecekseniz oturup seyredeceksiniz. Ağzınızda küfür varsa, yumruk sallıyorsanız bunları Konya’nın kabul etmesi mümkün değildir. Konya’da gereken cevabı verir.  Olayları çıkartan Trabzon yöneticilerini kınıyorum’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.