FETÖ'cüler hizmetleriyle birlikte başörtülerini de çıkarıp attı

Hakan Şükür'ün eşi Beyda Şükür, Reha Yeprem'in eşi Özlem Yeprem, İhsan Yılmaz'ın eşi Arzu Yılmaz... Bu üç kadının ortak özellikleri, eşlerinin çok etkin FETÖ'cü olmaları ve yurt dışına kaçar kaçmaz başörtülerini çıkarmaları.

FETÖ'cüler hizmetleriyle birlikte başörtülerini de çıkarıp attı
Yayınlanma:

5 Temmuz darbe girişimi sonrası yurt dışına kaçan FETÖ'cü Hakan Şükür'ün lüks yaşantısı geçtiğimiz günlerde görüntülenmişti. Yaşadığı ev ve kullandığı otomobil kadar Hakan Şükür'ün eşi Beyda Şükür de dikkatleri çekti.

2012 yılında hacca giden ve arkasından kapanan Beyda Şükür, ABD'de çekilen fotoğraflarda açık halde görüntülendi. Başörtüsü olmayan Beyda Şükür'ün fotoğrafları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Beyda Şükür ve Hakan Şükür'ün ABD'de açtıkları kafeyi işleterek geçimlerini sağladıkları iddia ediliyor.
 

Eski manken Özlem Yeprem de açıldı

FETÖ dizilerinde başrol oynayan ve 15 Temmuz sonrası sosyal medyada FETÖ propagandası yapan sunucu Reha Yeprem'in eşi Özlem Yeprem de yurt dışında başını açan FETÖ'cü eşleri arasında yer alıyor. Eski manken olan Özlem Yeprem, 2013 yılında verdiği bir röportajda kadınların "helal" daire içinde istedikleri gibi giyinebileceğini söylemişti.

Twitter'da sürekli FETÖ propagandası yapan ve Almanya'ya kaçan Can Dündar'ın sözlerini paylaşan Özlem Yeprem'in, yeni hayatı dikkat çekiyor. Yeprem, sosyal medya hesaplarından diğer terör örgütlerine de destek veriyor.


Özlem Yeprem, eşi Reha Yeprem ile birlikte çektirdikleri bu fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
 

Eski Today's Zaman yazarı firari FETÖ'cü İhsan Yılmaz'ın eşi Arzu Yılmaz da hayatında büyük değişiklik yapanlar arasında. Yurt dışında Türkiye aleyhinde yazılar yazarak yalan ve iftiralarla karalama operasyonuna katılan İhsan Yılmaz'ın eşi Arzu Yılmaz, sürekli kılık değiştiriyor. Twitter hesabından FETÖ'nün sesi olmaya çalışan Arzu Yılmaz, başörtüsünü bulunduğu ortama göre takıp çıkarıyor.

Darbe girişimine kalkışan ve 250 insanın şehit olmasına neden olan teröristler hakkında "hizmet gönüllüsü" diyen Özlem Yılmaz'ın da diğerleriyle ortak özelliği terör örgütlerine destek vermesi.

Arzu Yılmaz'ın başı açık fotoğraflarından yalnızca biri. Yılmaz'ın sosyal medya hesaplarında başörtülü fotoğrafları da yer alıyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.