FETÖ'nün medya yapılanmasına "darbe çağrışımı" davası

FETÖ Medya yapılanmasına ilişkin aralarında Nazlı Ilıcak, Ahmet ve Mehmet Altan’ın da bulunduğu altısı tutuklu yedi sanığın yargılandığı davada mahkeme heyeti tutuklu sanıkların tümünün tahliye taleplerini reddetti. Dosya mütalaasını hazırlaması için Cumhuriyet Savcısına gönderildi.

FETÖ'nün medya yapılanmasına "darbe çağrışımı" davası
Yayınlanma:

İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, tutuklu sanıklar Nazlı Ilıcak, Yakup Şimşek, Fevzi Yazıcı ve Şükrü Tuğrul Özşengül hazır bulundu. Diğer tutuklular Ahmet Altan ve Mehmet Altan ise SEGBİS ile duruşmaya katıldı.

TBMM AVUKATI KATILMA TALEBİNDE BULUNDU

Duruşmada ayrıca katılma talebinde bulunan TBMM avukatı, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek ile Ergenekon davası sanıklarından Hasan Ataman Yıldırım ve Serdar Öztürk de yer aldı.

Söz alan cumhuriyet savcısı, esas hakkındaki mütalaasını henüz hazırlayamadığını belirterek, tutuklu sanıkların bu hallerinin devamına karar verilmesini istedi.

Daha sonra söz alan Hasan Ataman Yıldırım ve TBMM avukatı da davaya müdahillik talebinde bulundu.

ILICAK KENDİNİ TANITMAK İSTEDİ

Tutuklu sanıklardan Nazlı Ilıcak duruşmada, mahkeme heyeti üyelerinin bir kısmının değiştiğini anlatarak, burada heyet ve savcı karşısında kendini tanıtmaya gayret etmek ve hakkındaki iddialara karşı kendini savunmak istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.