Firari FETÖ'cü Ali Akın'ın 'Bylock' yazışmaları ortaya çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) davalarının firari sanığı, Ali Akın'ın deşifre edilen Bylock yazışmaları ortaya çıktı.

Firari FETÖ'cü Ali Akın'ın 'Bylock' yazışmaları ortaya çıktı
Yayınlanma:

574 kez girşi yaptığı öğrenilen firari FETÖ'cü binlerce kez mesaj alırken binlerce de mesaj göndermiş.

Konya Emniyeti tarafından çözülen ve Ali Akın'ın yargılandığı dava dosyasına giren yüzlerce sayfalık ByLock yazışmalarında, çok çarpıcı ifadeler yer aldı.

FETÖ'cülerin yazışmalarında FETÖ elebaşının rüyaları anlatılırken birçok yazışmada bildiklerinizi anlatmayın denilerek, dik duranlara da FETÖ elebaşı teröristin çok selamı olduğunu yazmışlar.

İşte yazışmalardan çözülen bazı mesajlar:

"abi suan konya ya gidiyorum yoldayim dualarınızı beklerim abi..abi benim orada oldugumu kimse bilmeyecek ins..hicbir muesseseye girmeyecegim okul yurt ders. univer yani hicbiryerde olmayacagim..bi evde kalcam veya ablamlarda..gündüzleri topln yapcam aksamalrida abilerin evlerine gitcem..gunduz hicbir abinin isyerinde falan olmayacağım. .yaji bana boyle denildi ins yapmaya caliscam.abi benim orda oldugumu kimse bilmese .."

"Konya'dan bir arkadaşımız biraz önce görmüş. Bize anlattı, önemine binaen paylaşayım dedim.Üstad ile beraber Denizli civarında namaz kılıyorlarmış. Namazın sonunda Üstad bu kardeşin omzuna yaslanıp ya 10'unda ya 15'indeama kesin 31'inde büyük bir deprem olacak demiş. Düşman buralara kadar gelecek. Sakın o zaman buraları terketmeyin ve sakın korkmayın demiş. Arkadaş uyandığımda omzum uyumuştu diyor."

"Arkadaşlar; Kayseride okumuş akraba, öğrencimiz veya bir tanıdığımız varsa bu mesajdaki bilgiyi taşıyalım.Ünite ve bölgede araştıralım...Önemli... /////////////////////////////////////////// Kayseri Kılıçarslan Eğitim Vakfı soruşturmasında geçmişe dönük 850 kişilik burs listesindeki çocukları arayıp "burs aldın mı almadın mı" diye tek tek emniyete çağrılıp soruluyor. Tabi burda sıkıntı bir kısım arkadaşlardan kartlar toplanmış, burs yattığından haberi yok. Bazen bizim arkadaşlar bile "almadım " diyebiliyor. Burda aranan arkadaş "aldım okurken heryere başvuru yaptım çıktı orası necidir bilmem, ben aldığım paraya bakarım" vs cümleler sarf etmeliler yoksa 2. bir Çanakkale vakası olur Allah muhafaza... İfadeye gidip "almadım" diyenler varsa düzeltme yapabiliyorlar. "hatırlamamıştım geçen gün. Sonra aklıma geldi. Bir sene almışım adamların parasını yedik" vs deyip duzeltebilir"

Haber Kaynak AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.