Konya Genç KOMEK'te ödüller sahiplerini buldu #konyahaber

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu Turnuva Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol, voleybol ve yakan top turnuvası düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu.

Konya Genç KOMEK'te ödüller sahiplerini buldu #konyahaber
Yayınlanma:

Büyükşehir Belediyesinin Genç KOMEK Yaz Okulu eğitimleri kapsamında düzenlenen turnuvalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Genç KOMEK Yaz Okulu eğitimleri bu hafta sona ererken, ağırlıklı olarak Temel Dini Bilgiler, Kur’an-ı Kerim ve Siyer derslerinin yanı sıra öğrenciyi motive edici ve yeteneklerini keşfetmesi açısından birçok spor ve sanat etkinlikleri düzenlendi. Aliye Hüseyin Tekbaş Spor Salonu’nda düzenlenen törenle dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.



Ödül törenine katılan Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Köseoğlu, Genç KOMEK’le birlikte yeni bir model sunulduğunu ifade ederek, “Bu model, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yaz tatilini eğlenerek ve dinlenerek öğrenmesidir. Bunu KOMEK yaptığı plan ve programla hem eğlenmenin hem dinlenmenin hem de öğrenmenin nasıl olacağını Konya’da Türkiye’ye göstermiş oldu” dedi. Köseoğlu, Genç KOMEK Yaz Okulu’nda gençlerin sanatsal ve sportif faaliyetlere geçiş yapmış olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.



TAKIM RUHUYLA BİRLİK OLDULAR

Genç KOMEK Yaz Okulu Turnuva Haftası kapsamında öğrenciler yeteneklerini keşfetmeleri için düzenlenen turnuvalarda, futbolda Ereğli KOMEK, erkekler voleybolda Zafer Orta Okulu, kızlar voleybolda Akşehir ASEM ve yakan top da Meram ASEM birinci oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.