EMEĞİN LEZZETE, LEZZETİN EFSANEYE DÖNÜŞTÜĞÜ MEKAN: KURUCU ŞAHİN

Efsaneler Unutulmaz sloganı ile sektöre üç yıl önce giriş yapan ve beğenilerle ikinci şubesini de yakın zamanda açan Kurucu Şahin İşletmesi’nin Sahibi Ayşe Eraslan başarılı çalışmaları hakkında konuştu.

EMEĞİN LEZZETE, LEZZETİN EFSANEYE DÖNÜŞTÜĞÜ MEKAN: KURUCU ŞAHİN
Yayınlanma:

Sektördeki faaliyetlerini anlatan Ayşe Eraslan; “Kurucu Şahin ilk açıldığı dönemde sadece kuru fasulye ve geleneksel Konya Düğün Pilavı konsepti ile hizmet vermeye başladı. Ancak müşterilerimizden gelen beğeniler ve farklı yemek talepleri doğrultusunda şuan için günlük en az 10 çeşit sulu yemek çıkmaktadır. Ürünlerimiz daha çok et ağırlıklı çıkıyor. Marangozlar şubemiz üçüncü yılını doldurdu. Büsan şubemiz ise henüz altı ay önce açıldı. Bu süreçte sadece işletme kısmı değil mutfak dahil tüm alanları yönetebilir pozisyona geldik. Bu durumda bizim için ikinci şubeyi açmayı kolaylaştırdı. Şuan üçüncü şube için gelen talepler doğrultusunda pazar araştırması yapıyoruz. Kurucu Şahin olarak kalitemizden hiçbir zaman taviz vermedik ve müşterilerimizin olumlu ya da olumsuz hiçbir istek ve şikayetini göz ardı etmedik. Bu da bizi şuan olduğumuz noktaya getirdi. İkinci şubeyi yoğun müşteri talebi doğrultusunda açmıştık şuan ciddi anlamda farklı bölgelerden de talepler var. Ürün konusunda da aynı tavrı sergiliyoruz. Şuan içinde müşterilerimizden gelen talepler var onları değerlendirme aşamasındayız” dedi.

whatsapp-gorsel-2024-04-15-saat-12-41-24-e08fc585.jpg

“ÇALIŞMAYI VE ÜRETMEYİ SEVİYORUM”

Kadın olmanın iş hayatındaki zorluklarından bahseden Eraslan; “Kadın olmak sadece çalışma alanında değil aslında ülkemizde genel anlamda zor. Çünkü kadına yüklenen sorumluluk ve beklentiler olması gerekenden çok fazla. Bu da haliyle çalışma ortamındaki sorumluluklarını daha çok artırıyor. Anne, eş olmak ve çalışmak sorumluluk ve beklenti olayındaki zorluklara dayanıyor aslında. Bir anne olarak daha az hata payın var her zaman ama ben genel anlamda çalışmayı seviyorum. Şuan iki şubenin yönetimi hariç aynı zamanda ikinci üniversitemde 3.sınıfı bitirmek üzereyim. Bunun yanı sıra ileriye dönük hedeflerimi gerçekleştirmek adına eğitimlerimi sürdürüyorum. Yaklaşık 30 saati 24 saate sığdırmaya çalışıyorum. Çocukların okulları kursları arasındaki süreçleri bile eğitimle dolduruyorum. O yüzden ben genel olarak çalışmayı ve üretmeyi seviyorum. Bu süreçteki zorluklar da beni çok zorlamıyor” diye konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-04-15-saat-12-41-24-9cab4ce4.jpg

“NE OLURSA OLSUN VAZGEÇMEMEK GEREKİYOR”

Girişimcilik alanında atılım yapacaklara tavsiyede bulunan Eraslan; “Yeni bir işe atılım yapacağınızda öncelikle ne olursa olsun vazgeçmemek gerekiyor. Bir işe başlarken olumsuzluk kısmını ifade eden daha çok oluyor. Etrafındaki birçok kişi sen yukarı çıkmaya çalışırken bir yandan dibe çekmeye çalışıyor o yüzden en önemlisi hiçbir zaman yılmadan çalışmak. Beni ayakta tutan en önemli şey öncelikle çalışmayı ve üretmeyi gerçekten çok sevmem. Hayallerim ve hedeflerim hep bu yönde oldu. Hiçbir zaman emekli olup oturayım gibi hayallerim yok mesela. Dilerim son nefesime kadar üretebilmek nasip olur” şeklinde konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-04-15-saat-12-41-24-7ae9deae.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.