3 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Detaylar haberimizde…

3 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi
Yayınlanma:

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Mehmetçik, teröristleri inlerinde etkisiz hale getirmeye devam ediyor. Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız neticesinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi. Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız." ifadelerine yer verildi. Açıklamada, operasyonun detaylarına ilişkin bilgi verilmedi.
Operasyon, şehitlerimizin kanının yerde bırakılmayacağının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
Pençe-Kilit Operasyonu, 25 Nisan 2023'te başlatılmıştı. Operasyon kapsamında bugüne kadar çok sayıda terörist etkisiz hale getirilirken, 10'dan fazla mağara ve sığınak imha edildi.

Operasyon, terör örgütü PKK'nın Irak'ın kuzeyindeki inlerini yerle bir ederek, bölgedeki huzur ve güvenliği tesis etmek amacıyla yürütülüyor.

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine ve Özel Kanal'a dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK ÖZEL HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.