AK Parti Konya Milletvekili Özer: Gazze’ye yardım ulaştırmak için çalışıyoruz

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, "Türkiye insani yardımların Gazze'ye ulaştırılması için de çalışmalar aralıksız devam ediyor" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Özer: Gazze’ye yardım ulaştırmak için çalışıyoruz
Yayınlanma:

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ediyor.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Türkiye’nin her daim Gazze’nin ve Filistinlilerin yanında olduğunu ifade ederek, insani yardım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Özer, İsrail’in bir terör devleti olduğunun altını çizerek, Türkiye’nin her zaman yardıma muhtaç olanlara el uzatan bir ülke olduğunu kaydetti.

AK Partili Özer’in açıklaması şöyle:

“Her medeniyet kendi değerleri üzerinde yükselir. Türkiye olarak ecdadımızın izinden gitmeye, nerede bir mazlum varsa yanında olmaya devam ediyoruz. 7 Ekimden bu yana terör devleti İsrail'in Filistin'e karşı yapmış olduğu zulme sessiz kalmadık, kalmayacağız.

Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın öncülüğünde Gazzeli kanser hastası yetişkin ve çocukları, tedavilerinin devamı için ülkemize getirdik. Ayrıca, Türkiye olarak ağır hizmet şartlarında hizmet verebilecek Gazze’de uygun yerlere yerleştirilmek üzere 8 sahra hastanesinin kurulması, insani yardımların ulaştırılması için de çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Türkiye, tüm mazlum coğrafyalarda hep beklenen ülke olmuştur. Gazze’de yaşanan insanlık dramına karşı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devletimizin bütün kurumları, tüm siyasi partilerimiz ve milletimizin tamamını dünyada onurlu duruşunu sergilemiştir.”

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.