Ayşenur Parlak Hayatını Kaybetti

1986 Yılında İzmir'de dünyaya gelen sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, uluslararası ilişkiler bölümü mezunudur.

Ayşenur Parlak Hayatını Kaybetti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kanserle savaşan Ayşenur Parlak hayatını kaybetti.

1986 Yılında İzmir'de dünyaya gelen sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, uluslararası ilişkiler bölümü mezunudur. Kariyer hayatına ihracat uzmanı olarak başladı. Üniversite yıllarında tanıştığı eşi Savaş Parlak ile dünya evine girmeye hazırlanırken meme kanserine yakalandığını öğrendi.

12 yaşından bu yana kanserle mücadele Ayşenur Parlak, 12 yaşında ikinci evre kemik kanserini,27 yaşında birinci evre meme kanserini 30 yaşındayken üçüncü evre Lenfoma'yı yenmişti. 33 yaşında kolon kanserine yakalanan Ayşenur Parlak mücadelesine devam edemedi.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla kalpleri fetheden bir çocuk annesi Ayşenur Parlak'ın vefat haberini eşini verdi. Ayşenur'un haberi sevenlerini yasa boğdu. Eşi yaptığı paylaşımda; ''Hüküm Allah'ın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim. Keşke önce ben gitseydim.'' ifadelerini kullandı. Sevenlerinden dualarını eksik etmemelerini isteyen Savaş Parlak; ''Tek tesellim ben yeminimi tuttum. Hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde ölüm bizi ayırana dek'' dedi.

Cenaze 14 Kasım Salı günü Kuşadası yeni asri mezarlığına defnedilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.