Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi hareket açıklaması: Doğru zamanı bekliyoruz

Sınır ötesi harekatların bitmediğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sadece doğru zamanı bekliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi hareket açıklaması: Doğru zamanı bekliyoruz
Yayınlanma:

Sınır ötesi harekatların bitmediğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sadece doğru zamanı bekliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

14 Mayıs seçimi tarihi bir dönüm noktası olacak. 14 Mayıs'ı yeni atılımlar yapacağımız Türkiye Yüzyılı'nın miladı olarak görüyoruz.

Türkiye ile hesabını kapatamayanlar, 14 Mayıs'a gözünü dikmiş vaziyette.

(Mitingler) Samsun'da 120 binin üzerindeydi, bugün Erzurum 130 bin civarındaydı. Pazar günü de İstanbul mitingimizi yapacağız.

PKK'sından FETÖ'süne terör örgütleri de bay bay Kemal ve avenesinin 14 Mayıs için kendilerine verdiği umuda bel bağlamış durumda.

14 Mayıs seçimleri, yerli ve milli Cumhur İttifakı ile koalisyon ve kaos masası arasında geçecektir. 14 Mayıs, teröristleri inlerinde yok edenler ile teröristlerle kol kola yol yürüyenler arasında geçecektir.

Türkiye'yi Batı'ya teslim etmeye söz verdiler. Batı'dan aferin almak için BBC'ye, 'Batı'yla ilişkileri öncelik haline getireceğiz' diye demeç vermiş.

Sınır ötesi harekatlarımız bitmiş değildir. Sadece doğru zamanı bekliyoruz.

Güneydoğu’da teröristlerin inlerine girerek baharı biz getirdik. Hepsi Kandil'e yığıldılar. Oradan sesleniyorlar fakat Kandil'i de bunların başına geçireceğiz o günler de yakın.

Bugüne kadar 'PKK terör örgütüdür' sözünü ağızlarından duymadık. Bay bay Kemal, hadi çık, 'PKK terör örgütüdür' de. Niye diyemiyorsun, söyleyemiyor. Selahattin Demirtaş’ı çıkaracakmış, hukuk devletinde istediğin gibi atıp tutamazsın.

Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuzu gösteriyor. Kamuoyunu meydanlarda yokluyoruz, Cumhur ittifakı ve AK Parti'nin üstünlüğünü adeta haykırıyor. Hem Cumhurbaşkanlığı hem de Meclis seçimlerinde tereddüde yer vermeyecek şekilde öndeyiz.

Milletimiz hizmet ve eser siyasetinin hakemliğini yine yapacaktır. Masa başı anketler ve sosyal medya kampanyalarıyla seçim kazanılmayacağını bay bay Kemal ve avanesi bir kez daha anlayacak. Seçim, sosyal medyada trol ordularıyla değil, sandıkta milletle kazanılır. Sosyal medyadaki trol ordusu bay bay Kemal'e çalışıyor, bayağı da para veriyorlar. Bunlarla güya milletin aklını karıştırmaya çalışıyorlar.

Eğer dürüstseniz çıkın devletten BAYKAR'a verilen destek nedir açıklayın. Dünürüm bırakın kredi almayı devletin arazilerini bile kabullenmezdi, çocukları da öyle.

Karadeniz doğal gazı ve Gabar petrolü; bu iki önemli adım bizi ciddi manada rahatlatacak. Gabar'da çıkan petrol ile milletimiz faydasını huzurunu yaşayacak.

Merkez Bankası’nın rezervi 115 milyar doları buldu, daha da artacağına inanıyorum.

CHP, İyi Parti, HDP ve yanındaki küçük partiler LGBT'cidir. Ama Cumhur İttifakı LGBT'yi semtine uğratmaz. Aile yapımızı bozarak Türkiye'yi çökertmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.

Ev hanımlarının sigorta primlerinin 3’te 1’ini ödeyerek emekli edeceğiz.

Deprem bölgesindeki enkaz kaldırma çalışmalarında sona geliyoruz. İnşa süreci başlayan konut sayısı 125 bini, temeli atılan konut sayısı 59 bin buldu.

İstanbul'da Yarısı Bizden Kampanyası'nda 533 bin bağımsız birim için 104 bine yakın başvuru yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.