Daha Ne Kadar Sürecek?

Gazze’nin en büyük hastanesi olan Şifa hastanesi dahil olmak üzere yerleşim alanları limanlar

Daha Ne Kadar Sürecek?
Yayınlanma:

İsrail, Gazze’yi bombalamaya devam ediyor. Gazze’nin farklı bölgelerine Şifa Hastanesi dahil olmak üzere birçok bölgeye 100’den fazla hava saldırısı düzenledi. İnternet hizmeti ve iletişim tamamen kesildi.

Gazze’nin en büyük hastanesi olan Şifa hastanesi dahil olmak üzere yerleşim alanları limanlar ve yollar hedef alındı. Hava saldırısıyla beraber eş zamanlı olarak tüm iletişim ağı çöktü. Bombardıman nedeniyle şehrin birçok bölgesinden dumanlar yükseldi.

Ambulanslar Saldırılan Alanlara Giriş Yapamıyor

Filistin telekomünikasyon Şirketi’nden yapılan açıklamaya göre, İsrail’in hatları kestiği ve bu sebepten ötürü Gazze’deki tüm iletişim hizmetlerinin tamamen çöktüğü belirtildi. Hastanelerin de hedef alınması üzerine birçok noktaya ambulans girişi sağlanamıyor. İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan tüm hastanelerin çevresini bombardımana tutulduğu belirtilirken,

Netblocks konuyla ilişkin açıklama yaptı

israil’in Filistin’e yönelik düzenlediği hava saldırıları sonrasında açıklama yapan Dijital haklar, siber güvenlik ve internet yönetimi hakkında veri toplayan küresel internet takip firması Netblocks, Gazze Şeridi’nde iletişim kesildiğini duyurdu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.