Emekli maaşlarına zam! Zam için tarih belirtildi...

AK Parti'den emeklileri heyecanlandıran bir açıklama daha geldi. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: "Meclis açılır açılmaz emekli maaşı çalışması yapılacak" diyerek, 1 Ekim'i işaret etti.

Emekli maaşlarına zam! Zam için tarih belirtildi...
Yayınlanma:

Emekli maaşlarıyla ilgili açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'dan geldi. Yıldırım, emekli aylıklarına iyileştirme yapılacak tarihi verdi.

ZAM İÇİN EKİM AYINI İŞARET ETTİ


AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım emekli maaşlarına iyileştirme düzenlemesi için tarih verdi. Yıldırım, memur maaş zamlarıyla ilgili, "Meclis açılır açılmaz emekli maaşı çalışması yapılacak" dedi. Meclis'in tatili 1 Ekim'de bitecek. "Emekli maaşlarını 2 bin 500'den 7 bin 500'e kadar çıkarmış olsak da yüksek enflasyon karşısında yetersiz kaldı" diyen Yıldırım, şunları söyledi:

"EN DÜŞÜK MAAŞA CİDDİ İYİLEŞTİRME OLACAK"


"En düşük memur maaşı 2 katına çıktı, asgari ücret 11 bin 400 TL oldu. Burada en düşük emekli maaşı alan vatandaşlarımız zayıf kaldı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan da ipuçlarını verdi. Benim edindiğim bilgilere göre de Meclis açılır açılmaz özellikle emekliler için 7 bin 500 TL alanlar başta olmak üzere bütün emeklilerle ilgili ciddi bir iyileştirme yapılacak."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum