Erhan Dargeçit’in kaleminden: Dünya ve Türkiye gündemi

Konya'da gazetecilik yapan Anadolu’da Bugün Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Erhan Dargeçit, hafta sonu kaleme aldığı yazısında dünya ve Türkiye gündemini değerlendirdi. Detaylar haberimizde...

Erhan Dargeçit’in kaleminden:  Dünya ve Türkiye gündemi
Yayınlanma:

Konya'da gazetecilik yapan Anadolu’da Bugün Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Erhan Dargeçit, hafta sonu kaleme aldığı yazısında dünya ve Türkiye gündemini değerlendirdi. Dargeçit, İsrail-Filistin savaşı, Ukrayna-Rusya savaşı, ekonomi ve asgari ücret başta olmak üzere gündemdeki konuların yoğunluğunu vurguladı.

Dargeçit, Konya gündeminde ise Mevlana İhtifalleri ve yerel seçimlerin öne çıktığını belirtti. Dargeçit, DEVA Partisi ve Yeniden Refah Partisi'nin Konya'da güçlendiğini öne ürdü.

DEVA PARTİSİ KONYA'DA 3 İLÇEDE ADAYLARINI AÇIKLADI

Dargeçit, DEVA Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca'nın Doğanhisar, Sarayönü ve Ahırlı ilçelerinde adaylarını açıkladığını belirtti. Dargeçit, DEVA Partisi'nin Konya'da "parti olan" partiler arasında olduğunu ve Türk siyasetine önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ KONYA'DA MERAM'I HEDEFLİYOR
Dargeçit, Yeniden Refah Partisi'nin Konya'da Meram ilçesinde güçlü bir adayla seçimlere girmeye hazırlandığını belirtti. Dargeçit, Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem'in sevilen ve sayılan bir esnaf olduğunu ve kendisinin kazanacağına inandığını ifade etti

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.