İstanbul da hissedilen deprem hakkında İçişleri Bakanlığından açıklama geldi

Marmara Denizi açıklarında 4.1 şiddetinde deprem yaşandı. İstanbul ve birçok ilde hissedilen deprem, İstanbulluları paniğe soktu. Konuyla ilgili AFAD, İstanbul Valiliği ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depremle ilgili açıklama gecikmedi.

İstanbul da hissedilen deprem hakkında İçişleri Bakanlığından açıklama geldi
Yayınlanma:

AFAD tarından yapılan açıklamalara göre saat 23:53 sularından Yalova Çınarcık açıklarında depremin meydana geldiği ilk gelen bilgiler arasında..

aw100487-02.jpg

Deprem, İstanbul ve birçok ilde de hissedildi. Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Marmara Denizi Yalova Çınarcık açıklarında 4,1 büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi.

aw100487-01.jpg

Öte yandan İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada ise 17.12.2023 saat 23.53’te Marmara Denizi Yalova Çınarcık açıklarında meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremde ilimizde şu ana kadar herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır. AFAD ve ilgili birimlerimizin saha çalışması devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

aw100487-03.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.