Karabük'te mide bulandırıcı üniversiteli skandalı! Cinsel yolla bulaşan...

Karabük Üniversitesi'nde okuyan Afrikalı göçmen öğrenciler, skandal iddiayla ülkenin gündemine ilk sıradan girmeyi başardı.. İşte detaylar;

Karabük'te mide bulandırıcı üniversiteli skandalı! Cinsel yolla bulaşan...
Yayınlanma:

Karabük Üniversitesi'nde Neler Oluyor?

Karabük Üniversitesi'nde (KBÜ) öğrenim gören Afrika uyruklu göçmen öğrenciler ve Türkiye vatandaşı olan öğrenciler arasında cinsel birliktelik gerçekleşmesi sonucunda iddialara göre onlarca öğrenciye HPV bulaştı.

Üniversitenin sosyal medyada bulunan itiraf sayfasında yapılan paylaşımlarda, Türk erkek ve kız öğrencilerin Afrika kökenli öğrencilerle ilişki yaşadıktan sonra HPV ve HIV gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili şüpheler yaşayarak hastaneye gittikleri iddia edildi.

İtirafların ardı arkası kesilmeyince açıklama yapmak zorunda kalan sayfa yöneticisi, "Arkadaşlar malum konuyla ilgili itirafların ardı arkası kesilmiyor. Bu tür paylaşımlara devam etmiyorum fakat ciddi manada sürekli mesaj alıyorum. Herkes kendi aklıyla sağlığına dikkat etsin demekten başka yapabileceğim bir şey yok. İyi akşamlar." dedi ve itirafların devamını paylaşmadı.

Sosyal medyada infiale neden olan sayfa itiraflarından bazıları ise şu şekildeydi:

gjnhgthxkaad5s4.jpeg

gjnhgtrxkaaknxg.jpeg

gjnhgttxaaagy4l.jpeg

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamışken, sosyal medyada yayılan Karabük Üniversitesi öğrenci skandalı gündemi sarsmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.