Konya'da husumetlisinin yüzüne kezzap attı, 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandı...

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, husumetlisi Selahaddin Ö'nün yüzüne kezzap atan Mehmet C. hakkında, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Konya'da husumetlisinin yüzüne kezzap attı, 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandı...
Yayınlanma:

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, husumetlisi Selahaddin Ö'nün yüzüne kezzap atarak görme kaybına neden olan Mehmet C. hakkında, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Mehmet C'nin, Selahaddin Ö. ile aralarında husumet bulunduğu belirtildi. İddianamede, sanık Mehmet C'nin, 25 Haziran 2023 tarihinde sabah saatlerinde Selahaddin Ö.'nün iş yerine giderek, yüzüne kezzap attığı ve bu nedenle mağdurun hayati tehlike geçirdiği, görme kaybı yaşadığı, gövdesinde ve yüzünde yanıklar oluştuğu kaydedildi.

İddianamede, sanığın attığı kimyasal sıvının "nitrik asit" olduğu da tespit edildi. Savcı, sanığa "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası verilmesini, cezaya "haksız tahrik hükümlerinin" uygulanmasını talep etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.